Nereden baktigina göre degisir ama sunu anladim sanji öleymis daha iyi. kimse luffy'ye ya da zoro ya ezik demedi güçsuz demedi yazim yukarida ama malesef olmuyor onlar kendilerince yorumluyor bende hem odaya hem rakamlar hem gidisata göre böyle diyorum.
Dedigim basit katilirsin katilmazsin o ayri gördügümü söyledim. Hiz konusunda sanji luffy'den hizli dedim wci'den dolayi. Daha dayanikli oldu power'la dedim çünkü bu anormal sertlik(hibrit queen'in kilici parçaliyor daha ne olsun) + king'in ölümcül vurusla çizik atamadigi suit+suit'in page one'da gösterdigi defans+sanji'nin kendi b.hakisi> luffy ve hakisi
Olay basit ayrica hiçbirinde olmayan iyilesme gücü görünmezlik. Tabiki kiyaslayacagim luffy'i. Op Tek basina ilerlemiyor.
Ayrica en buyük problem luffy ile ayni klasmanda olmasi beklenen law ve kid nerede? Oda ciddi anlamda luffy ve zoro'dan ekmegi yiyor. Law mesela Bence meyve potansiyeli luffy'ye bin basar. Kid h.haki var ama nerede? Olaya nereden baktigina göre degisir. luffy kk olucak ama herseyde en iyi olamazsin.
Buradan law ve kid fanlarini acilen toplanmaya çagiriyorum. Oda cidden sizi bilerek geride birakiyor