Merak etme tam ayak uyduracak hem şimdiye kadar gücüne karşı koyamadı o da bu kadar darbeyi beklemediği için öyle oldu bana hızına yetişiyormuş gibi geldi
Sanji'nin yetişemediği yerde,
ki Sanji King'in kafa saldırısını yediğinde "suitim olmasa ölüydüm şuan" demişti, Zoro'nun yetişebilmesinin mümkünatını ben göremiyorum açıkçası. Oda'nın da göstermeye çalıştığı şey Zoro'nun hızı değil, dayanıklılığıdır diyorum bu sebeple.
Bu yüzden de, bu Zoro vs King dövüşü tamamen kral haki üzerine dizayn edildi gibime geliyor:
Roger->Rayleigh
Bigmom->Katakuri
Luffy->Zoro
Kaido->King
Kral hakisiz sağ kol olmuyor gibi bir durum var yani seride. King'de de muhakkak vardır kral haki denmesi abes kaçmaz şuan. Bu dövüş sayesinde YC1 seviyesini açık ve net bir şekilde göstermeye çalışacaktır Oda diye düşünüyorum, çünkü Shanks ve Teach'in YC1'lerinden beklentiler bu dövüşe göre oluşacaktır takipçilerde.
Dövüşteki odak noktası Oda'nın, bu seviyeyi açıkça belli etmek üzerine olacaktır bence dediğim gibi. E bunu göstermek için de en güzel yol, dövüşte ikisinin birbirlerini sonuna kadar zorlamaları (
şuana kadar gösterdikleri kadarıyla Zoro King'e yetişemese de, hasar verebiliyor). En sonunda ikisi de birbirlerine kral hakili birer vuruş yapıp ağır hasar verirler Zoro vs Mr.1 dövüşü misali.
Ayağa kalkan Zoro olacağından, Zoro kazanmış sayılır ve saldırılarına kral haki ekleyebilenler için YC1 seviyesindedir deriz artık net bir şekilde. Tahminlerim bu yönde.