Red Aceden sonra kendini Zoroya verdi.Yalandan mutluluk ve huzurdu onunki.Asla Zoroya sadık olmadı sadece kendini avutmak içindi ilk fırsatta bıraktı Zoroyu@RedTeroR dönüp dolaşıp sana geliyor mevzu reis sen ne yaptın
İlk gördüğüm andan beri merak ediyorum.Aranızda gerçekten King'in yüzünü merak eden var mı? :d
Bunun tam bir hibrit formu olduğu kesin değil diye biliyorum.kingin hibrit formu queen ve jack e göre çok sade böyle hibrit form mu olur :=)
Kaku'ya kim dahi demiş ? Daz Bones ne zaman ilah olmuş yahu ? Değişik değişik şeyler okumaya başladım bölüm çıktığından beri. Zoro ne zaman yavaş bir karakter oldu ki King hızlı bir karakter olarak gözüksün bize ? Biraz objektif olan biri King'in it gibi hızlı olduğunu görebilir. Herife çizilen efektler/sahneler ortada. Adam mermi gibi akıyor. Hani göremediysen bizim "büyüteç"i veriyim bir daha bak ahahaha.Valla büyüteç ve kılıç eşliğinde okuduğunuz kesin diğerlerini bilmem de.Kaku dahi,Pica canavar, Daz Bones ilah olmuştu Zoro ile sırf dövüştü diye.
Sen adamın fanısın ama, sayılmaz. :dİlk gördüğüm andan beri merak ediyorum.
İlk bakışta havalı duruyor da sonradan ucube gibi gözüküyor bu formu. Sırtından, sağından solundan bir şeyler fışkırıyor hep.Bunun tam bir hibrit formu olduğu kesin değil diye biliyorum.
Serideki en hızlı ve en güçlü karakterlerden biri adamın yarasını taşıyor hala yavaş diyorlar. O çok hızlı dedikleri lütfüyü de çatıda 3 kere yanmaktan kurtardı, daha kafasını çevirmeden gelip kesti atakları. Bu yavaş olayı kurtar vadisindeki derlere döndü.Kaku'ya kim dahi demiş ? Daz Bones ne zaman ilah olmuş yahu ? Değişik değişik şeyler okumaya başladım bölüm çıktığından beri. Zoro ne zaman yavaş bir karakter oldu ki King hızlı bir karakter olarak gözüksün bize ? Biraz objektif olan biri King'in it gibi hızlı olduğunu görebilir. Herife çizilen efektler ortada. Adam mermi gibi akıyor. Hani göremediysen bizim "büyüteç"i veriyim bir daha bak ahahaha.
Zoro kizaru ile savaşsa kizaru cokta hızılı değilmiş meğer denilecek diye korkuyorum.Kaku'ya kim dahi demiş ? Daz Bones ne zaman ilah olmuş yahu ? Değişik değişik şeyler okumaya başladım bölüm çıktığından beri. Zoro ne zaman yavaş bir karakter oldu ki King hızlı bir karakter olarak gözüksün bize ? Biraz objektif olan biri King'in it gibi hızlı olduğunu görebilir. Herife çizilen efektler ortada. Adam mermi gibi akıyor. Hani göremediysen bizim "büyüteç"i veriyim bir daha bak ahahaha.