Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Öldürmek için saldırıyorsan kılıcını kullanman gerekir, yaptığın şey affedilemez''

Bu cümleden ne anladın?
Birkaç mesaj önce söylediğimi anladım benden böyle adice kurtulmaya çalışma diyor eğer beni öldürmek istiyorsan süs olarak beline taktığın kılıcı kullanmalısın diyor

Peki sence ne diyor mızıkçılık mi yapıyor
 
King'in hızına yetişemiyor gibi gözüküyor Zoro.
Sanji King'e yetişir tahminen.
Sanji ile Zoro arasında bi rakip takası gerçekleşmesi muhtemel derdim ama, mekan değişikliği oldu.
Zoro yeni bir şey göstermek zorunda şuan.
 
Zoro, King'le saldırı tokuşturduğunda uçan taraf Zoro olmuş. Aynı şekilde bölüm sonunda Zoro yerde nefes nefese kalmışken, King sapasağlam duruyor.

Uçan altılı saçmalıklarından sonra Katakuri vs Luffy ayarında güzel bir vs izleyeceğiz. İyi bölüm.
 
Birkaç mesaj önce söylediğimi anladım benden böyle adice kurtulmaya çalışma diyor eğer beni öldürmek istiyorsan süs olarak beline taktığın kılıcı kullanmalısın diyor

Peki sence ne diyor mızıkçılık mi yapıyor
Bak Zoro burada ne diyor.
One Piece - Bölüm 1023 Bir Elmanın İki Yarısı Oku (sadscans.com)

''Bir kılıç ustası olduğunu söylemedin, istediğin gibi olsun'' yani adamın bu şekilde dövüşmesini sorun etmeden dövüşe başlıyor.
Onunla beraber adam tekme atıyor, yumruk atıyor bunların hepsini görüyor ve kabul ediyor.

Bu gördüğümüz bölümde de adam diğer yeteneklerini kullanıyor ve Zoro'ya fiziksel olarak üstünlüğünü gösterip onu adadan aşağıya gönderiyor. Düşse dövüşü kazanan King olacaktı. Çünkü bu bir ''Kılıç düellosu'' değil kurallara bağlı olsun. Adam istediği şekilde rakibi alt etmeye çalışabilir, istediği sinsiliği yapabilir. Zoro da bunun farkında olarak başlıyor zaten ''İstediğin gibi olsun'' diyerek.

Mızmızcılık mı dersin ne dersin ama Zoro dememesi gerek bir şey diyor o noktada. Sen kurallara bağlı bir düelloda değilsin şuan, adamın da dövüş stilini gördün ve sana daha öncesinde ''Dövüşlerde neden geleneksel tekniklerin ve formların dışına çıkılmadığını hiç anlayamadım'' diyen biri ile karşılaşıyorsun. Umarım olayı anlamışsındır.
 
Bölüm güzeldi. Spoilerdaki gibi olmadığını da gördük Zoro’nın söylediği sözlerin. Bu dövüş beni çok heyecanlandırdı. King tam bir gizem abidesi. Katakurinin aksine fazla sorumluluk almadı şu ana kadar ama farkını dövüşte ortaya koyacaktır. King’le alakalı bir düşüncem de şu açıkçası;

Tahminimce Zoro’nun geçmişsinin de aydınlanacağı bir arctayız. Zoronun geçmişinin perdesi aralanırken tam da bu arcta dövüştüğü rakibi King’in maskeli oluşu, arkasında geçmişten tanıdık bir yüz olabileceği düşüncesini uyandırdı bende. Kaido’nun henüz yolun başındayken iradesini elinden alarak kendi safına çektiği, ama aslında içten içe bir gün Kaido’yu yenebilecek birinin çıkmasını umduğu çaresiz biri olabilir mi?

Olası bir King flashbackinde ırkının katledilme şekliyle başlayan çok acıklı bir hikaye görebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık