Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026: Tennozan (Dönüm Noktası)

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlamadığım bir şey var Luffy son düşüşünde Kaido "Kral Haki'ni istediğin gibi kullanamadın" demişti yani daha henüz ileri Kral Hakis'inde ustalaşmamıştı ama Şimdi düşüp kalktıktan sonra Hibrit Kaido ile denk gidiyor Kral Hakileri ile göğü falan yarıyorlar.
Bunu açıklayamaz, çünkü Luffy nefes aldıkça güçlenebilecek biri.

Kaido yenilsin diye de neler yapıyor.
 
Üzücü ama Croco'yu Luffy'e harcatan Kaidoyu'da harcatır.

Novel serilerde karakter güçlenmesi belli esaslara bağlı ama mangalarda bu biraz gelişigüzel yapılıyor. Güçlü rakip artı güç, genelde hiç şaşmaz. İstisnalar olabilir saygı duyarım. 20 yılı aşkın seriyi hızlandırmak istiyorsan istisna olması nerdeyse imkansız
 
Oda'nın mangası bu. Bu her zaman böyleydi. Güç dengelerini anlık olaylara ya da özellikle arc başındaki durumlara göre değerlendirmemek gerekiyor. Canınız OP'tan sıkılmış sadece. Şu sahneyle bu seride gaza gelmeyecek kişi zaten OP'tan artık bir şey daha alamaz, hissedemez.
 
luffy cesar, enel ve croco'yu yenerken powerup almadı. zayıf noktalarını bularak yendi. dövüş bittiğinde luffy hiçbir güç kazanmadı yanlış hatırlamıyorsam.
 
baba uzun zaman sonra op’a ciddi bi yorum yapacağım.
sOda zaman atlaması sonrası kötü yazarlığını bu bölüm ile zirveye çıkarmıştır.lan uzun burunlu dedenin panelini çizeceğini jack’e bir tane isimli saldırı çiz ya.yok mu senin etrafında abi nabıyon diyecek bi editör?
Sabaody zamanı dışındaki editör dışında geriye kalanların hepsi çöp.Editör normalde çizere fikir veren veya bazı konularda sitem eden bir kişi iken Oda'ya editörlük yapan arkadaşlar sadece onu övüyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık