Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026: Tennozan (Dönüm Noktası)

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin geneli itibari ile , luffnin böyle bişey yapabilmesi kaido ile dovusebilmesi erken olsa da , serinin daha fazla uzamamasi için olması gereken bir seydi. Şaka maka oda bitirmeyi aklına koymuş ... Allah ömür verirse bizde gorecez sonunda inşallah. İnu ve nekonun dovuslerini gosterseydi iyiydi...
 
Bölüm bence önceki bölüm kadar güzel değildi seride hep Neko biraz daha Inu'dan güçlüymüş gibi geldi bana "Canavar Kedi" muhhabeti falan şimdi yaralı olsa bile Pero'ya nasıl sulongsuz yenildi anlamadım.
Luffy'nin sahnesi beni çok heyecanlandırmadı (yani Beyazsakal, Shanks ile yapınca daha çok heyecanlanmıştım) yani bilmiyorum Luffy daha hazır değilmiş gibi hissediyordum Garp'ta Wano'ya girerken Luffy için "O daha hazır değil" gibi bir şey demişti. Bence daha sonra olmalıydı. Artık Yamato'nun haşatı çıktı bence devam edemeyecek.
 
Hâlâ One Piece'de güç dengesi arayanları görüyorum... Bence şu durum uzun zamandır netleşmiş olmalıydı kafanızda, One Piece için:

Hikaye > denge

Yani Oda hikayede bir sahnelik ilerleme uğruna derisini hakili kılıç kesmeyen Yonko'yu kıtlama şekere çevirir. Bundan da utanmaz he ahahaha
hangi hikaye? hikaye zaten kötü olduğu için daha doğrusu olmadığı için bu dengesizlikler var.
 
Oda senaryoya göre çiziyor. Sadece Luffy büyük power up almış gibi konuşuyorsunuz ama öyle bir olay yok.
-Zoro Enma aldı, kralın hakisine sahip olduğu ortaya çıktı, Kaido'ya hasar verdi, sağ kol seviyesindeki adamı yenecek. Doğru düzgün rakip görmeden adam bu seviyeye geldi.
-Sanji Suit aldı, gen uyanışının sinyali verildi, Vergo'ya bacak çatlatan adam şimdi sol kol yenecek.
-Diğer tayfa üyeleri çift haki bilen üst düzey zoan kullanıcılarını zorlanmadan harcadı.
-Nami Zeus'a sahip oldu. Geri planda kalan tek kişi Usopp.

Tayfa üyeleri bunları yaparken kaptanın yonkou indirmesi sırıtmaz. Artık hasar almaz, kafasında giyotin parçalanan Kaido'dan eser yok. Momo, 9 kın gibi basit tipler bile hasar verebiliyor.
Aynı şey Kid ve Law için de geçerli. Normalde Big Mom ikisine tek atıp geçmeli.
Tam olarak aynı şeyleri düşünüyorum çatı da 5 nova vs 2 yonko karşı karşıya geldiğinden beri savaşlarda mantık aramayı bıraktım eğlenmeme baktım bir sürü efsane olay oldu hepsi için erkendi uzun süredir beklenen anlardı hepsi keyif almak lazım crocodile ve enel haki olmadan yenildi bu seri de çok da takılmaya gerek yok.
 
Arc başında Kaido Luffy'e tek atmasaydı şuan bu güç dengesi saçmalıkları konuşulmuyor olacaktı. Yaşanan tüm her saçmalığın saçma olma sebebi Kaido'nun arc başında Luffy'e tek atabilecek seviyede gösterilmiş olması. Bence o sahne sırf gaz vermek için yazılıp çizilmişti yoksa Kaido ile atıyorum bir sağ kol arasında o kadar da fark yoktu zaten. Böyle düşünürseniz ortada sorun filan kalmıyor.
 
hangi hikaye? hikaye zaten kötü olduğu için daha doğrusu olmadığı için bu dengesizlikler var.
Hikayede dengesizlik yok demedim ki... Hikaye o kadar kötü durumda ki ilerlemek için güç dengesinden feragat etmek zorunda kalıyor yazar. Retcon'lar zaten almış başını gidiyor .d

Alışkanlık yüzünden takip ediyorum ben. Yoksa kafamda çoktan bitirmiştim seriyi.
 
Anlamadığım bir şey var Luffy son düşüşünde Kaido "Kral Haki'ni istediğin gibi kullanamadın" demişti yani daha henüz ileri Kral Hakis'inde ustalaşmamıştı ama Şimdi düşüp kalktıktan sonra Hibrit Kaido ile denk gidiyor Kral Hakileri ile göğü falan yarıyorlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık