Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026: Tennozan (Dönüm Noktası)

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    286
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serinin en büyük 2. Savaşı ama biz hala adam akıllı bir düello falan göremedik. Sürekli off panel görmekten sıkıldım. Sözde en vahşi yonko tayfası deli gibi kan akması lazımdı. Wano arc bitsin artık baydı iyice
 
Rezil bir sahne nesiyle gaza gelelim ?
Momo şunu yap, momo bunu yap, ben yaşadıkça yenilmem vesaire bunlar ne la, ancak fanlar gaza gelir.

Oda, güç konusunda lütfüyü şahlandırdı durdu bu hoşuna gidiyor olabilir bu benim hoşuma gitmiyor da olabilir am tek sorun bunla kalsa yemin ediyorum yine kötüye oy vermezdim. Örnek Yamato'nun yaptığını Kid yapsaydı yani canlı kanlı gösterseydi dövüşü ve o derece sağlam Kaido yada Bigmom karşısında durabilseydi seriye renk gelirdi ya. Law, Kid vs Bigmom. Şimdi bu bölümdeki Jack, peros olayı. Herkesin lütfü lütfü diye sayıklaması, atılan atakta bile bunu yaparsam lütfü şöyle olurlar. Ne bunlar ya, bunlardan cidden zevk alıyor musun ? rezillik cidden.

Jack ve Peros'u bile kaldırabilirim o kadar büyük konuşuyorum ama bu Law, Kid vs Bigmom nedir ya, Nedir Allah aşkına biri bana açıklasın :oleyo2:
Umarım Big Mom dövüşünü en sona sakladığı için böyle geçiştiriyordur şuan. Yoksa o çok daha büyük bir rezalet olacak. Düşünsene Big Mom off-panel iniyor :D
 
Kedi ile köpeği ilk gördüğünden itibaren çok sevdiydim
Güç dengesi hakkaten çok kötü oldu ama kediciği ve kopecigi çok sevdim bu bölüm
Son sahne için tek denecek şey "geldi yine tipini s..."
 
ah be yıllardır okurum su mangayı her hafta ayrı heyecanla beklerim ilk defa bir arc ın çabucak bitmesini bekler oldum wano tamamen hayal kırıklığı :agla:
 
Millet Fairy Tail e laf atıyorda Oda da aynı kafayla çiziyor manga yı zerre fark yok.O değilde bizim karaktersiz 6 mı 8 mi kafalı ejder hala yaşıyor.Ölmeyecek belli oldu.
 
Naruto da ' Orochimaru ', One Piece de ' Orochi ', karakterlerin isimleri böyle olunca ne kadar öldürsende geri geliyor sanırım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık