Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momo gayet zarar verebilir. Ejder özelliklerine sahip pullara, pençelere, dişlere felan sahip bu çocuk. Ejder Ejdere diş geçirir. Kaido'nun sertliğinde meyvesinin rolü var büyük ihtimal. Hep pullarını aşamama gibi ifadeler kullanıldı. Malesef yapacak bir şey yok bazı meyveler direk sınıf atlatıyor işte. Bu başından beri böyleydi. Tabi yapabileceği o kadar. Ağır bir hasar veremez. Şu ana kadar ağır bir hasar almadı Kaido. Ciddi saldırılar yedi ama ağır hasar almadı. Ağırdan kasıt bir magma saldırısı gibi. Ya da Lucci'nin rokuogan'ı ile Luffy'nin şaftının kayması gibi, Katakuri'nin Luffy'i delmesi vb. Ciddi hasarlar bunlardır. Kaido da kanıyor manıyor ama sonra derisi kapanıyor mu anlamadım. Herhalde iyileşebiliyor bu adam.
 
Bu arada açıkca belli oldu ki Enma öncesi Zoro Peros'u yenemezmiş. Bir ara konusu vardı kimleri alırdı diye BM tayfasından. En fazla Snack'i alırdı büyük ihtimal. Peros bayağı kişiylede savaşa girdi ciddi darbeler aldı ona rağmen Sulong Neko anca yendi bu adamı.
 
o zaman momo>g4 luffy? :d
G4 Luffy Momo'yu döver. Ama Momo'nun sivri dişleri ve zoan formu Kaido'nun pulunu delip aşabilir. Yumruk ile aşması daha zor. Ama olay şu ki Ejder formunu zaten oradan oraya halaç pamuğu etmişti Luffy. Buradaki ince noktayı görmek lazım. Momo daha iyi itemlere sahip savunmasını aşma anlamında. Tabi Luffy abisi hazırladı yemeği önüne al ısır dedi. Sonra da kurtardı çocuğu. Momo potansiyel barındıran bir çocuk ama şu an baya eksikleri var. Meyvesini açsın köşede otursun belli seviyenin altı kimse zarar veremez bu çocuğa. Meyvesi sağlam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık