Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada açıkca belli oldu ki Enma öncesi Zoro Peros'u yenemezmiş. Bir ara konusu vardı kimleri alırdı diye BM tayfasından. En fazla Snack'i alırdı büyük ihtimal. Peros bayağı kişiylede savaşa girdi ciddi darbeler aldı ona rağmen Sulong Neko anca yendi bu adamı.
Niye peros kesilemiyor mu? Zoronun kılıç ustalığı nekodan iyi. İçinden geçerdi perosun. Demek ki sulongları o kadar da aşırı güçlü değil.
 
G4 Luffy Momo'yu döver. Ama Momo'nun sivri dişleri ve zoan formu Kaido'nun pulunu delip aşabilir. Yumruk ile aşması daha zor. Ama olay şu ki Ejder formunu zaten oradan oraya halaç pamuğu etmişti Luffy. Buradaki ince noktayı görmek lazım. Momo daha iyi itemlere sahip savunmasını aşma anlamında.
Sivri dişler yumruktan daha etkili de kılıç daha etkili değil mi Zoronun Kaido karşısında daha avantajlı olması gerekmez mi :ehe:
 
Var bir kare, dayak yemiş kan izi var suratta. Bu arada Jinbe elit demeyen de ne bileyim...
Adam çıplak elle, Sakazuki'nin magmasını avuçluyor. Big Mom'ın Napoleon'unu blokluyor, Gemiden dışarıya fırlatıyor. Who's Who vuruyor kendi dayak yiyor bir de 600 bellye merdiven dayamış korsan.. Fullbeden koka yapabiliyor. Gecko Moriah'ı yamultuyor.. Ace ile denk savaşıyor adamda harika cv var hala elit komutan etmez diyen mi var ? Çok ilginç.
 
Niye peros kesilemiyor mu? Zoronun kılıç ustalığı nekodan iyi. İçinden geçerdi perosun.
King de kesildi tepki vermedi. Hem de Zoro'nun en güçlü ataklarından biriyle. Peros kesilmez diyen yok. Bu adam sağlam. Neko geldi arkasından suratına sağlam indirdi ona rağmen en son yerdeki kişi Neko idi. Sulong formu olmasa yenmiş olacaktı Neko'yu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık