Ayar yiyip de ne sanki yenildi mi? Bir tane yumruk yedi diye hatırlıyorum. Geçen bölümlerde Neko da yaptı aynısını ama dövüşte dayağı yemiş. Bu arada Jack'in Ichiji alacağını nereden çıkardın?Reis yapma etme, Perospero denilen adam Ichiji'den ayar yiyor ya.
Neresi daha güçlü? Galip gelmesini sağlayacak kadar da güçlü bir meyve yeteneği yok. Meyvesi dışında da zaten fazla bir numarası yok Jack kadar dirençli olduğunu sanmıyorum.Perospero net Jack'dan da güçlü. En azından meyve yeteneğiyle Jack'a galip gelebilecek birisi kendisi.
Totto land çok yaratıcı arc'tı ya.. tasarımı her şeyi.. kurgusu da gayet güzel ufak takılınacak yerleri olsa da.. haftalık takip edince insanın daha çok gözüne batıyor yoksa başka bir seriyi de aynı şekil takip etseydik yine gömerdik veya herkesin sevdiği Enies Lobby saga'yı güncel takip eden isim çok olsaydı burada onlar da muhtemelen takip ederken çok fazla eleştirmiş olurdu o arc'ı. Yoksa ben Totto landi çok başarılı buluyorum. Ortamı, Big Mom ve çocuklarıyla çok renkli ve kaliteli tasarımı olan bir arc, Wano yanında tırt kalıyor.wano ve totto land arclarını okumadan önce sana katılabilirdim ama maalesef.
Adamın ağzının içinde bomba patladı. Sadece kolunu kaybetmekle kurtuldu. Jack kadar olmasa da Peros'ta dayanıklı bir adam.Neresi daha güçlü? Galip gelmesini sağlayacak kadar da güçlü bir meyve yeteneği yok. Meyvesi dışında da zaten fazla bir numarası yok Jack kadar dirençli olduğunu sanmıyorum.
Ciddiyet mi? Seriye başlarken ciddiyet değil eğlenceli sempatik ve komik yeri geldiğinde ölümüne savaşan koca yürekli hasır şapka tayfası için başladıkkattıkları ciddiyet ve kaliteden bahsediyorum. güç dengesi diye bir şey kalmamış zaten artık :d
Yanlız bir kısmı düzeltelim son anda Şeker duvar açtım diyorduAdamın ağzının içinde bomba patladı. Sadece kolunu kaybetmekle kurtuldu. Jack kadar olmasa da Peros'ta dayanıklı bir adam.