Tüm Naruto serisi, One Piece'in sadece 'Balık Adam Arcı'yla yarışabilir o da One Piece'in en vasat arc'ıdır.amiralleri seriden çıkarsak, naruto op'u bozukluk niyetine harcar. o kadar kötü durum şu an.
Tüm Naruto serisi, One Piece'in sadece 'Balık Adam Arcı'yla yarışabilir o da One Piece'in en vasat arc'ıdır.amiralleri seriden çıkarsak, naruto op'u bozukluk niyetine harcar. o kadar kötü durum şu an.
Perospero net Jack'dan da güçlü. En azından meyve yeteneğiyle Jack'a galip gelebilecek birisi kendisi.Perospero'nun beşinci adam olduğu konusunda yanılmışım muhtemelen. Perospero=YC4, Snack=YC5 çıkacak. Tabii Big Mom Korsanları, Canavar Korsanları'ndan daha güçlü olduğu için Perospero Who's Who'dan güçlü gibi.
wano ve totto land arclarını okumadan önce sana katılabilirdim ama maalesef.Tüm Naruto serisi, One Piece'in sadece 'Balık Adam Arcı'yla yarışabilir o da One Piece'in en vasat arc'ıdır.
Reis yapma etme, Perospero denilen adam Ichiji'den ayar yiyor ya.Bahane o ya. Jack bildiğin dövüşüyor işte dövüşemeyecek halde değil, bir de antik zoan faktörü var. Peros'tan hızlı iyileşiyor.
Amiralleri seriden çıkartsak hiçbirşey kaybetmeyiz wb ile olan savaşlarından başka doğru düzgün görmedik bile çokta umursamıyoruz tek bildiğimiz kutsal ejderlerin kölelerinden farksız oldukları tut diyorlar tutuyorlar ısır diyorlar ısırıyorlar bekçi köpeği sevenler derneği serisi mi yani bu seriamiralleri seriden çıkarsak, naruto op'u bozukluk niyetine harcar. o kadar kötü durum şu an.
İchiji'yi yenebilecek Drake hariç bir f6 üyesi olmaması peki Peros şu anki icraatleriyle beraber optaki açık ara en güçlü veteran seviyesi karakterdir.Çok net bu.Reis yapma etme, Perospero denilen adam Ichiji'den ayar yiyor ya.
Onu ben yazmıştım ama daha detaylı spoiler gelmemişti o zaman resimler falan yoktu. Şuan pişman etti Oda sağolsun..bu bölümü beğenmeyen one piece sevmiyordur yazan var. istedikleri one piece tam olarak bu herhalde, bu kadar beğenildiğine göre :d
kattıkları ciddiyet ve kaliteden bahsediyorum. güç dengesi diye bir şey kalmamış zaten artık :dAmiralleri seriden çıkartsak hiçbirşey kaybetmeyiz wb ile olan savaşlarından başka doğru düzgün görmedik bile çokta umursamıyoruz tek bildiğimiz kutsal ejderlerin kölelerinden farksız oldukları tut diyorlar tutuyorlar ısır diyorlar ısırıyorlar bekçi köpeği sevenler derneği serisi mi yani bu seri