Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Perospero'nun beşinci adam olduğu konusunda yanılmışım muhtemelen. Perospero=YC4, Snack=YC5 çıkacak. Tabii Big Mom Korsanları, Canavar Korsanları'ndan daha güçlü olduğu için Perospero Who's Who'dan güçlü gibi.
Muhtemelen dediğin gibidir. Zaten Perospero'nun ödülü de Snack'ten fazlaydı ilginç bir şekilde, YC4 koltuğunda görsek sırıtmazmış.
 
Şunu çok net anlıyorum ki bir arcda ne kadar çok karakter varsa o kadar çok batırıyor Oda. Fazlaca karakterin olacağı senaryoları çizemiyor. Eğer olayın içinde bir çok karakter varsa aklına gelen tek şey bunları seyirci yapmak, seyir edecekler, geri sayım yapacaklar, aşırı tepkiler verecekler vesaire.
 
Peros Neko'yu tokatlamış sulonga girmeden önce ne yc4'ü ne yc5'i sayılara fazla takılıyorsunuz. Adam Big Mom sonrası kaptan olmaya adaydı. Dengi de Jack işte.
Bence de. Adam güçlü işte. Numara önemli değil. Zaten YC4 diye geçmiyordu sanki bunlar. 4 Tatlı Komutan deniyor. Tıpkı 3 Yıkımcı gibi. Sıralamaları biz yaptık. Peros bence baya güçlü bir adamdı Snack felan değil ben Cracker Jack muadili olarak görüyorum. Bunlardan saf güç anlamında güçsüzdür fakat yetenek anlamında ve kurnazlık, zeka ve trecrübe anlamında eksiğini kapatıyordur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık