Ben mitolojilere hakim değilim ve Oda bu mitten esinlenmiş olabilir Orochi'yi tasarlarken ama bu ne böyle? Kafası kesildiğinde ölmeyen karakterin kafasına taş atarak öldürmek nedir yav hahahaha. Bu Yunanlılar da ortamı boş bulup iyi sallamışlar zamanındaYunan mitindeki Hydra gibi kafasının kesilmesi öldürmüyor zaten Hydra ve Orochi benzer yaratıklar Yunan mitinde yanlış hatırlamıyorsam Herkül Hydra'yı yenmek için kafasına taş düşürüyordu ama devasa bir şey altında eziliyor belki benzeri ile öldürülebilinir yoksa bence 1 yıl boyunca Hakili hakisiz kafasını kesmeye devam etsinler geri kalkar.
Usopp, P1 düzeyinde bir karakter. Orochi den P1'lık bir güç görmedik hala. Önüne gelen kesiyor. Zoro'nun ilk 5 saldırısına giremeyecek olan 720 poundluk kesişe bile gidecekti bu çöp.Usopp falan o kadar değil de şimdi güçlü karakter de değil. Çakal işte onun ekmeğini yiyor vb.
CP 0'a bile meyve gösterip ''Arkamda Kaido var'' falan diyor. Sonra da gitti gibi oldu ama çoğu kişi de yazmıştı o zaman ölmemiştir diye. Öyle de oldu zaten bekleniyordu böyle bir şey. O yüzden ben şaşırmadım ölmemesine, muhtemelen tüm kafaları falan kestiğinde ölecek tarzında bir zayıflığı çıkacaktır.
Bir tek Oden şahaneydi zatenShogun ne ki koruyucusu ne olsun. Wano başlı başına hayal kırıklığı. Bir tek lütfü fanları mutlu.
Mitolojide yamato no orochi denen yılanı öldüren kılıç ame no habakiri’dir. O da momo’nun kılıcının ismi.Şu sahneden sonra orochi'nin geri kalkmaması gerekiyordu.
Hiyoride olması lazım o kılıçla öldürür Hiyori.Mitolojide yamato no orochi denen yılanı öldüren kılıç ame no habakiri’dir. O da momo’nun kılıcının ismi.
Foruma baya önceden yazmıştım bunu ama ciddiye alınmamıştı gülücük atmıştı millet En saçma teorim tutacak galiba.
Hiyori Enmayı, Momo habakiriyi aldı yanlis hatirlamiyorsam.Hiyoride olması lazım o kılıçla öldürür Hiyori.
Ben ya momo idam eder ya da başkası o kılıcı kullanır sanıyordum. Ama momo kendisi dövüşerek öldürebilir artık.Hiyoride olması lazım o kılıçla öldürür Hiyori.
Saçma bir teori değil ki millet niye gülmüş? :sMitolojide yamato no orochi denen yılanı öldüren kılıç ame no habakiri’dir. O da momo’nun kılıcının ismi.
Foruma baya önceden yazmıştım bunu ama ciddiye alınmamıştı gülücük atmıştı millet En saçma teorim tutacak galiba.