Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Jack den adamın tek panelde perte çıkması çok garip oldu.Adadayken gece gündüzlü savaşan adam şimdi tek bacaklı 9 kızdan bir köpeğe yeniliyor .Sulong formu olsa bile tabiki. Bunun altından bir şeyler cikarmi merak ediyorum. Tobi/ obito olayı gibi olmasa da Xebec ile alakalı bir şeyler mesela !

Xebec olayı nereye bağlanacak Karasakal a mi yoksa başka bir şeye mi ?
Bence yenilmesinde bir sıkıntı yok. Off screen düşmesi rezilce oldu..

Yoksa zaten Nekomamushi ve Inuarashi ilk karşılaşmalarında Kaido araya girmese Jack'i öldürmüşlerdi. Yaraları sardı diye bu adam tekrar canlanmadı ya. Yaralı Jack bu kadar dururdu zaten
 
İnu ve Neko'nun Sulong formları Yk3 edermiş bunu görmüş olduk. Ama Oda Jack'i böyle aradan çıkarmamalıydı. Yanlış yaptın. Wano memleketimin toprağıdır dedin ama arc fiyaskodan geçilmiyor Oda. Keşke memleketim gözüyle bakmasaymışın kardeş. Belki bu kadar sıvamazdın.
 
Law'dan önce ope ope no mi meyvesini yiyen kişi ölümsüzlük vermediyse Orochi'ye, şeytan meyvesiyle alakalı bir şey çıkar muhtemelen.
Konudan bağımsız olarak, Ope Ope'nin verdiği ölümsüzlük öyle bir şey değil. Sonsuz Gençlik veriyor.
Hazır başka bir konuya atmışken buraya da atayım.

Law'un meyvesiyle alakalı çok büyük bir yanlış anlaşılma var bence. Ope Openin ölümsüzlüğü mutlak bir ölümsüzlük vermiyor, sonsuz gençlik veriyor. Yani Elf tarzı bir ölümsüzlük. Yaşlanmıyorsun, sonsuza kadar yaşarsın ama birisi kılıcı kalbine soksa ölürsün tarzı ölümsüzlük. (不老手術 Furō Shujutsu) Shujutsu cerrahi opreasyon-ameliyat. Furo-Furou (artık her ne ise) Ebedi/Kalıcı Gençlik anlamında. Ebedi Gençlik Operasyonu. Kaidou'nun hasar almazlığı ile bu meyve arasında bağlantı kuruluyor ama Ebedi Gençlik Operasyonunun hasar almazlık şeklinde mutlak bir ölümsüzlük verdiğine dair bir şey yok.
 
Kaido yenildiği zaman bir hafta sonra daha da güçlenmiş olarak gelip tekrardan Luffy'nin karşısına çıkmayacak mesela. Yenildi mi, işi bitiyor. Luffy ana karakter, "ölsün" demiyorum, fakat seviye atlamanın da bir adabı olur.
Hatırlıyormusun seninle bu konu hakkında yazışmıştık. Ben şu içten patlamalı hakinin aşırı bir güç artışı olduğunu söylüyordum. Sen bana silahlı bir örnek vermiştin. Aşırı bir güç artışı olmadığı söylüyordun.

Bu aşırı fazla güçlenmenin arc'ın devamında daha da artaçağını söylemiştim. Dayanıklılık konusunda da böyle saçma seviyeler atlıcak demiştim, sen o zamanlar gelince bakarız demiştin.

Sanırım senin beklentinin çok üzeri oldu. Ben böyle bişey bekliyordum ama bu boyutta beklemiyordum doğrusu. Ve daha da güçlenicek bu arc sonrası Luffy'nin rakibi yok bence.
 
Usopp, P1 düzeyinde bir karakter. Orochi den P1'lık bir güç görmedik hala. Önüne gelen kesiyor. Zoro'nun ilk 5 saldırısına giremeyecek olan 720 poundluk kesişe bile gidecekti bu çöp.

Ölmeyeceğini cümle alem biliyordu zaten. Özellikle kaido kafasını kestikten birkaç bölüm sonra kafasi yerdeyken çizdi oda. Yani sinyalini verdi ama gereksiz işte. Bu karakterin yaşaması seriye ne gibi etki katıyor?
24 yaşında asker arkadaşım var sporuna beslenmesine dikkat eder 10 numara kendisine bakar silah felanda kullanabiliyor bu arkadaşım usoppu öldürür muhtemelen nasıl p1 seviyesinde usopp
 
Konudan bağımsız olarak, Ope Ope'nin verdiği ölümsüzlük öyle bir şey değil. Sonsuz Gençlik veriyor.
Evet sonsuz gençlik cerrahisi olarak geçiyor ama viz mangada da ölümsüzlük operasyonu olarak geçiyormuş. One Piece wiki'den baktım. Öyle çok bir bilgim yok. Oda, Law ağzından detaylı bir bilgi verirse ya da Law bu tekniği kullanırsa öğreniriz. Gerçi sizin dediğiniz gibi olması daha akla yatkın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık