Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hahahah offscreen bitirmiş bu dövüşleri şaka gibi...

Size diyorum en fazla 2 bölüm ayıracak King ve Quenn için. Bir arc daha ne kadar rezil olabilirdi acaba. Wano Wano diye bekledik. Gördüğümüz muameleye bak.:of:
 
Ya meyvesine vurgu yapacaksan bari güçlü çıkart adamı. Adam ölümsüz bir çöp gibi gezip duruyor. Usopp bile bunu döver gibi duruyor.
Usopp falan o kadar değil de şimdi güçlü karakter de değil. Çakal işte onun ekmeğini yiyor vb.
CP 0'a bile meyve gösterip ''Arkamda Kaido var'' falan diyor. Sonra da gitti gibi oldu ama çoğu kişi de yazmıştı o zaman ölmemiştir diye. Öyle de oldu zaten bekleniyordu böyle bir şey. O yüzden ben şaşırmadım ölmemesine, muhtemelen tüm kafaları falan kestiğinde ölecek tarzında bir zayıflığı çıkacaktır.
 
Yunan mitindeki Hydra gibi kafasının kesilmesi öldürmüyor zaten Hydra ve Orochi benzer yaratıklar Yunan mitinde yanlış hatırlamıyorsam Herkül Hydra'yı yenmek için kafasına taş düşürüyordu ama devasa bir şey altında eziliyor belki benzeri ile öldürülebilinir yoksa bence 1 yıl boyunca Hakili hakisiz kafasını kesmeye devam etsinler geri kalkar.
8 kafasının 7 kere kesildiğini gördük ( 1 kez Kaido, 6 kez Kınlar) büyük ihitmal tek başı kaldı onu da Momo veya Hiyori alır zaten Denjiro nerede bilmiyoruz büyük ihtimal gizemli silüetin (bence Hiyori) yanındadır.
 
Jack ve Peros aynı ligin adamı değil. Adam kaç tane sulong hayvan tokatladı. Ondan önce başlarıyla kaç gün kapıştı. Peros arc başından beri anca Carrotla yanındakini yendi. Arada fark var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık