Luffy'nin Fujitora'ya yenileceğini düşünürseniz bu bölüm olana şaşırırsınız tabii.
Bir iki seneye hepsi unutulur, 3 damla kanla Crocodile yendi, 100 milyon volt'a kömür olması gerekirken Enel gibi bi karakteri yendi, bunlar nasıl unutulduysa şimdi yaptıkları da unutulur. Kaido bile Buggy kadar öldürmeye yaklaşamadı Luffy'iOdanın dedikleri kendi yaptıkları ile çakışıyor resmen.
Hakinin güçlenmesi için savaşan kişilerin hakisinin çarpışması lazım dedi. Yamato kaido ile 1vs 1 attı. Dayak dışında ne yaptığı belli değil.
Luffy yc 3 crackeri tek yenemiyordu . Ki bana kalırsa bu cracker gibi kaliteli bir karekter çizildiği için gayet normaldi.
Daha sonra güzel bir şekilde nasıl yeneceklerini buldular ve beraber yendiler.
Hadi crackerin uyuz bir meyve gücü vardı onu aşıp yendiler dedik olay bitti.
peki ya katakuri gibi her alanda luffye fark atmış bir karekter okadar saçma zorlamalar ile yenildi. Zerre dayanağı olmadan.
hadi bunu da geçtim gerekli bir bir güçlendirme için Oda süreci hızlandırdı.
Kaidodan tek yiyordu bu kişi , hatta çatıda geleceği görmesine rağmen zar zor kaçıyordu saldırılarından . Tamam h.haki ve ryou öğrendi ama bunlar hasarı arttırmaya yönelikti. Nasıl oluyorda kaidonun hızına luffy yetişiyor saçma gerçekten.
Hadi hızını geçtim kaido bu zamana kadar yaptığı savaşlardan edindiği tecrübe luffyden kat be kat fazla sadece tecrübesi ile bile baskı kurması lazım.
Yani er yada geç luffy yonkou olacak zaten ancak çizilen bu yol olabilecek en kötü işleniş tarzıydı.
Eneli yenmesi gayet normaldi.Crocodile büyük saçmalık.Bir iki seneye hepsi unutulur, 3 damla kanla Crocodile yendi, 100 milyon volt'a kömür olması gerekirken Enel gibi bi karakteri yendi, bunlar nasıl unutulduysa şimdi yaptıkları da unutulur. Kaido bile Buggy kadar öldürmeye yaklaşamadı Luffy'i
Korsanlar kralı olacak adamTamam, bu bir güç kıstası değil işte.
3-5 bölümü Sanji genlerini uyandırır, Zoro haki power upı alır. Geliyor gelmekte olan.Şimdi otomatikman Zoro ile Sanji'de güçlenmiştir. xd