Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm birçok gereksiz tartışılan konuyu kapatmıştır artık.

inu/neko zaten 12 saat denk savaşabilirken sulong açtıklarında anca denk falan olmuyormuş görmüş olduk.
 
Odanın dedikleri kendi yaptıkları ile çakışıyor resmen.
Hakinin güçlenmesi için savaşan kişilerin hakisinin çarpışması lazım dedi. Yamato kaido ile 1vs 1 attı. Dayak dışında ne yaptığı belli değil.

Luffy yc 3 crackeri tek yenemiyordu . Ki bana kalırsa bu cracker gibi kaliteli bir karekter çizildiği için gayet normaldi.
Daha sonra güzel bir şekilde nasıl yeneceklerini buldular ve beraber yendiler.

Hadi crackerin uyuz bir meyve gücü vardı onu aşıp yendiler dedik olay bitti.

peki ya katakuri gibi her alanda luffye fark atmış bir karekter okadar saçma zorlamalar ile yenildi. Zerre dayanağı olmadan.

hadi bunu da geçtim gerekli bir bir güçlendirme için Oda süreci hızlandırdı.



Kaidodan tek yiyordu bu kişi , hatta çatıda geleceği görmesine rağmen zar zor kaçıyordu saldırılarından . Tamam h.haki ve ryou öğrendi ama bunlar hasarı arttırmaya yönelikti. Nasıl oluyorda kaidonun hızına luffy yetişiyor saçma gerçekten.

Hadi hızını geçtim kaido bu zamana kadar yaptığı savaşlardan edindiği tecrübe luffyden kat be kat fazla sadece tecrübesi ile bile baskı kurması lazım.
Yani er yada geç luffy yonkou olacak zaten ancak çizilen bu yol olabilecek en kötü işleniş tarzıydı.
Bir iki seneye hepsi unutulur, 3 damla kanla Crocodile yendi, 100 milyon volt'a kömür olması gerekirken Enel gibi bi karakteri yendi, bunlar nasıl unutulduysa şimdi yaptıkları da unutulur. Kaido bile Buggy kadar öldürmeye yaklaşamadı Luffy'i
 
Artık zevkini çıkarmak kaldı. Ne olursa olsun yıllardır bu sahneleri bekliyorduk. Öyle ya da böyle şu an tüm tayfa bir anda güçlendi. Robin olsun Sanji olsun Zoro olsun ve diğerleri olsun. Monster Trionun ikisi üst seviyeden Komutan indirecekler. Öncesinde kimlerle savaştıkları felan da belli.

Ha benim için çok sürpriz olmadı. Diyorduk zaten seri sonuna geliyor güçler bir anda patlayacak bu arc sonu Yonkou olarak çıkar buradan diye.

O sahne en haterı için bile heyecan olacaktır. Bizim çocuk göğü yarıyor.:D
 
Yavaş yavaş dediğim toplara doğru gidiyor. Kaido ve Luffy'nin savaşı bir değil iki üç üst seviyeden gerçekleşecek. OPun savaşları genelde böyledir. Kaido bakalım neler çıkaracak. Bu savaş öyle düz kral haki çarpışması ile bitmez. Luffy g4'e de girer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık