Siparki 22 Eyl 2021 #191 Momo ısırdığında kaido neden bağırıyor, bu momo büyüdü de kral haki de mi öğrendi ?
Berkay 22 Eyl 2021 #192 hasirsapka dedi ki: Korsanlar kralı olacak adam Genişletmek için tıkla ... Saygısızlık olsun diye demiyorum ama saçmalıyorsun hakikaten.
hasirsapka dedi ki: Korsanlar kralı olacak adam Genişletmek için tıkla ... Saygısızlık olsun diye demiyorum ama saçmalıyorsun hakikaten.
yuemsa 22 Eyl 2021 #194 Onizuka dedi ki: Eneli yenmesi gayet normaldi.Crocodile büyük saçmalık. Genişletmek için tıkla ... Enel'e normal diyen, Kaido'ya vuruyor diye ağlamasın o zaman
Onizuka dedi ki: Eneli yenmesi gayet normaldi.Crocodile büyük saçmalık. Genişletmek için tıkla ... Enel'e normal diyen, Kaido'ya vuruyor diye ağlamasın o zaman
Lantis 22 Eyl 2021 #195 "Jack" gibi ark bosu olabilecek bir adamı 9 kından birine aldırdılar ya helal olsun .En azından Luffye aldırsalardı Oda efendi Luffy e yem etti derdik.Araya gitti dağ gibi karakter
"Jack" gibi ark bosu olabilecek bir adamı 9 kından birine aldırdılar ya helal olsun .En azından Luffye aldırsalardı Oda efendi Luffy e yem etti derdik.Araya gitti dağ gibi karakter
D.Darkness 22 Eyl 2021 #196 Momo’da iki büyüdü diye koskoca yonkou’ya acı verebiliyor ha ? Aynen kanka Coby amiral
Siyah Ateş 22 Eyl 2021 #198 Perospero ve Jack'in bu kadar çabuk düşmesini beklemezdim. Queen ve King nasıl olucak bakalım.
kadir †. 22 Eyl 2021 #199 Kaido fena şov yapacak. Tekrardan arada uçurum olduğunu gosterecegini düşünüyorum. Göğün yarılması falan az Luffy'de güçlendi bakın demek için, haftaya sağlam dayak yer.
Kaido fena şov yapacak. Tekrardan arada uçurum olduğunu gosterecegini düşünüyorum. Göğün yarılması falan az Luffy'de güçlendi bakın demek için, haftaya sağlam dayak yer.