Luffy vs Usain Bolt ne olur bu karşılaşmayı bir ara yorumlar mısın ?-Bu şapkanın altında lastik ve plot armordan fazlası var. Bu şapkanın altında bir deparcı var ve deparcılara kurşun işlemez.
Luffy vs Usain Bolt ne olur bu karşılaşmayı bir ara yorumlar mısın ?-Bu şapkanın altında lastik ve plot armordan fazlası var. Bu şapkanın altında bir deparcı var ve deparcılara kurşun işlemez.
Ace'de ölmeyeceğine dair söz vermişti ama sonucu hepimiz biliyoruz.Çok boş muhabbet, ulan 10 kere ölmüştüm şimdiye bu nasıl bir güvendir ya
Raizo, İnu, Neko garanti. Onların dövüşüne en az 3 4 bölüm gidecek. tayfanın aradan hemen bunları da aradan çıkartsa daha iyiydi.Onlar da boş boş durmayacaktır herhalde. Aklıma da dövüşecekleri bir isim gelmiyor pek. Daha çözülmemiş bir Orochi meselesi var birde belki onunla hesaplaşılır.
O plot bende olsa Shanks kılığında ihtiyarlar ve Im sama'nın yanına gider tek başıma hepsine kafa atardım.Az bile demiş.Çok boş muhabbet, ulan 10 kere ölmüştüm şimdiye bu nasıl bir güvendir ya
Luffy vs Usain Bolt ne olur bu karşılaşmayı bir ara yorumlar mısın ?
Im sama'nın şimdi plot armor'u delecek gücü vardır yakma kendini Millennium.O plot bende olsa Shanks kılığında ihtiyarlar ve Im sama'nın yanına gider tek başıma hepsine kafa atardım.Az bile demiş.
Valla tayfa dövüşlerinden daha fazla bölüm ayırırsa büyük ayıp eder. Raizo dövüşü bile bitmedi hala hadi diğerleri neyse de bunu merak eden var mı cidden.Raizo, İnu, Neko garanti. Onların dövüşüne en az 3 4 bölüm gidecek. tayfanın aradan hemen bunları da aradan çıkartsa daha iyiydi.
Orada Sabo ölmüş, Lütfüye ben de mi ölecem desin bu nasıl bir hikaye ya tamam haklısın, ovvv nasıl da yakaldın ama vay canınaAce'de ölmeyeceğine dair söz vermişti ama sonucu hepimiz biliyoruz.
Luffy : Ben ölmem çünkü Kaçan Kral'ım xD
sen kulak memesi hoca efendiye laf mı attın odencimisin senValla tayfa dövüşlerinden daha fazla bölüm ayırırsa büyük ayıp eder. Raizo dövüşü bile bitmedi hala hadi diğerleri neyse de bunu merak eden var mı cidden.
Ölmeme konusunda kendine güvenen tek kişi Luffy değil onu diyorum. Ace bir sürü insana söz verip hiçbirini tutamamış birisi bu da bir gerçek şimdi.Orada Sabo ölmüş, Lütfüye ben de mi ölecem desin bu nasıl bir hikaye ya tamam haklısın, ovvv nasıl da yakaldın ama vay canına