Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'ya da aynı ameliyat uygulandığı düşünüldüğü için Law'ın o ameliyata tersine mühendislik yapması da bekleniyordu sanki. Koca Ana Law'ı perişan ettiği ve zaten Law öleyazdığı için kullanıp Kaido'dan ölümsüzlüğünü alıyor ve böylelikle Luffy'den dayak yemiş Kaido'yu dokuz kından aldığı güçle kılıcını çeken Momo öldürerek Wano'nun başına geçiyor...

:oleyo:
Luffy bu seferki çatıya çıkışında saldırılarına kral haki ekliyor. Kaido bu anlık gelişim karşısında afallıyor. Luffy seri yumruklarla Kaido’yu köşeye sıkıştırıyor. O sırada Law stratejik zekasını kullanarak Hitler’in Majina Hattı’nı arkadan dolanması gibi uçurum tarafından Onigashima’ya tırmanıyor. (Tabi bu arada yalnız kalan Kid, Koca Ana’dan sağlam dayak yiyor.) Kaido tam köşeye sıkışmışken Law tersine mühendislik yaparak “Madem Kaido’yu yerinden oynatamıyorum bari ayağının arkasına koca bir taş koyayım da denize düşsün diyor.” Tabi bunu yaparken yanlışlıkla deniz diye Wano’ya düşmemesi için de gerekli hesaplamaları yapıyor. Nitekim kid’in dediğine göre bu hayvan uçurumdan düşse de ölmüyor. Law’ı fark eden luffy snakeman culverine ile kollarını kullanarak tam taşa takılıp düşmeden önce kaido’nun kuyruğunu bağlıyor. Bu şekilde Kaido düşerken ejderhaya dönüşemiyor. Wano, Kaido uğursuzundan kurtuluyor. Luffy korsan krallığa giden yolda en büyük power uplardan birini alarak beynini kullanabilmeyi öğreniyor.
 
Son düzenleme:
Bu Wano'da dövüşler ilerlemeden sürekli başka sahnelere atlanıyor biraz yoruyor bu tadımlık gösterme olayı.
 
Momo bu bölüm Onigashimanın içinden geçince tek tek katlarda neler oluyor görmek istiyorum. Güzel olur hani tüm tayfanın Kakuyu görüp Usopp sanması gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık