O otomatik. Biri Big Mom ve tayfasını görünce refleks olarak kızgın atıyorum artık. :d@Mercury neye sinirleniyorsun smoothienin tek yaptığı şey boşluğa kılıçla kesiş atmak perospero bile chopper ve brooku alabiliyorken smoothie brooka bir şey yapamadı cracker bomboş bir hamleye yenildi jack en azından tek dayakta düşmüyor sence jack crackerla smoothie queenle bir midir
Aynı rütbedeki iki yonko komutanı arasında çok fazla güç farkı olamaz zaten. YC2'ler de YC3'ler de birbirlerine çok yakın seviyedelerdir.
Luffy yenenlerden biriydi diyeceğiz.Tek başına yendi gibi birşey söylediğim yoktu ben luffynin kaidoyu yeneceğini söyledim. Luffy kaido karşısında son kalan kişi olup onu yendiğinde yine luffy yendi denilmiyecek mi?. Sayı fazla olunca luffy yenmedi mi diyeceğiz?
Güç kaybetme meselesinin yanı sıra (ki çok ciddi olmasa da güç kaybetti ve kaybetmeye devam edecek) Luffy'nin teke tekte alacağı darbeden daha az darbe almış olduğu konusu da var. Bu adamı Law ve Zoro kaç kere kurtardı mesela.Kanka yonko>amiral diyorsun. Akainu ve Aokiji logia olmalarına rağmen 10 gün dövüştüler ve Akainu bunun üstüne Aokiji'yi Marine'ye taşıdı. Yonko olan ve mistik zoana sahip olan Kaido'mu güç kaybedecek? Savaştığı kişiler de bariz yani.