Tek başına yendi gibi birşey söylediğim yoktu ben luffynin kaidoyu yeneceğini söyledim. Luffy kaido karşısında son kalan kişi olup onu yendiğinde yine luffy yendi denilmiyecek mi?. Sayı fazla olunca luffy yenmedi mi diyeceğiz?Tek başına ne demekmiş ona baktım az önce.
1. yalnız başına, yanında kimse bulunmadan, kendi kendine.
2. herhangi birinin yardımı, desteği olmadan, kendi kendine, yalnız olarak.
Luffy'nin Kaido'yu tek başına yenmediği/yenemeyeceği yeterince açık değil mi?
Kanka yonko>amiral diyorsun. Akainu ve Aokiji logia olmalarına rağmen 10 gün dövüştüler ve Akainu bunun üstüne Aokiji'yi Marine'ye taşıdı. Yonko olan ve mistik zoana sahip olan Kaido'mu güç kaybedecek? Savaştığı kişiler de bariz yani.Daha tamamen ciddileşmedi, doğru. Ama bu az veya çok hasar aldığı ve uzun süredir dövüşmekte olduğu gerçeklerini değiştirmiyor.
Aokiji'yi taşıdığı nerede yazıyordu ? Ben atladım sanırım.Kanka yonko>amiral diyorsun. Akainu ve Aokiji logia olmalarına rağmen 10 gün dövüştüler ve Akainu bunun üstüne Aokiji'yi Marine'ye taşıdı. Yonko olan ve mistik zoana sahip olan Kaido'mu güç kaybedecek?
Aokiji eski denizci dostu olduğu için ve denizciler için büyük bir güç olduğu için öldürmedi, denizci karargahına götürdü.Aokiji'yi taşıdığı nerede yazıyordu ? Ben atladım sanırım.
akainuyla aokiji arasında o kadar fark olsa 10 gün dövüşmezler yarım saat dövüşürler eğer 10 gün dövüşüyorlarsa o adanın iklimide yarı yarıya eşit şekilde iklim değişiyorsa akainu 501 ise aokiji 500 falandır akainunun öldürecek mecali kalmamıştır hem aokiji kanamasını durdurabilir meyvesiyleAokiji eski denizci dostu olduğu için ve denizciler için büyük bir güç olduğu için öldürmedi, denizci karargahına götürdü.
Zaten aksini falan iddia etmedim.akainuyla aokiji arasında o kadar fark olsa 10 gün dövüşmezler yarım saat dövüşürler eğer 10 gün dövüşüyorlarsa o adanın iklimide yarı yarıya eşit şekilde iklim değişiyorsa akainu 501 ise aokiji 500 falandır
Zoan kategorisindeki her meyve doğrudan yenilenme avantajı sahibi. Mistik zoanlarda buna dahil . Sonuçta zoan adı üstünde. Buna bitaben marcomun özel durumu yenilenme zaten. Hem zoan yenilenmesi hemde güç olarak yenilenme var.Her mistik zoanda yanlış değilsem yenilenme yok. Marco'ya özel bir durum sadece o da Phoenix olduğu için.