Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mercury neye sinirleniyorsun smoothienin tek yaptığı şey boşluğa kılıçla kesiş atmak perospero bile chopper ve brooku alabiliyorken smoothie brooka bir şey yapamadı cracker bomboş bir hamleye yenildi jack en azından tek dayakta düşmüyor :D sence jack crackerla smoothie queenle bir midir
 
Tek başına ne demekmiş ona baktım az önce.
1. yalnız başına, yanında kimse bulunmadan, kendi kendine.
2. herhangi birinin yardımı, desteği olmadan, kendi kendine, yalnız olarak.
Luffy'nin Kaido'yu tek başına yenmediği/yenemeyeceği yeterince açık değil mi?
Tek başına yendi gibi birşey söylediğim yoktu ben luffynin kaidoyu yeneceğini söyledim. Luffy kaido karşısında son kalan kişi olup onu yendiğinde yine luffy yendi denilmiyecek mi?. Sayı fazla olunca luffy yenmedi mi diyeceğiz?
 
Son düzenleme:
Daha tamamen ciddileşmedi, doğru. Ama bu az veya çok hasar aldığı ve uzun süredir dövüşmekte olduğu gerçeklerini değiştirmiyor.
Kanka yonko>amiral diyorsun. Akainu ve Aokiji logia olmalarına rağmen 10 gün dövüştüler ve Akainu bunun üstüne Aokiji'yi Marine'ye taşıdı. Yonko olan ve mistik zoana sahip olan Kaido'mu güç kaybedecek? Savaştığı kişiler de bariz yani.
 

Silinmiş Üye

Kanka yonko>amiral diyorsun. Akainu ve Aokiji logia olmalarına rağmen 10 gün dövüştüler ve Akainu bunun üstüne Aokiji'yi Marine'ye taşıdı. Yonko olan ve mistik zoana sahip olan Kaido'mu güç kaybedecek?
Aokiji'yi taşıdığı nerede yazıyordu ? Ben atladım sanırım.
 
bana kalsa bigmom ve kaido hariç adadakilerin hepsi toplansa yine bir yonkou indirebilirler mi şüpheli.

ama luffy indirecekse de indirsin artık, uzattıkça daha kötüye gidiyor.
 
Aokiji eski denizci dostu olduğu için ve denizciler için büyük bir güç olduğu için öldürmedi, denizci karargahına götürdü.
akainuyla aokiji arasında o kadar fark olsa 10 gün dövüşmezler yarım saat dövüşürler eğer 10 gün dövüşüyorlarsa o adanın iklimide yarı yarıya eşit şekilde iklim değişiyorsa akainu 501 ise aokiji 500 falandır akainunun öldürecek mecali kalmamıştır hem aokiji kanamasını durdurabilir meyvesiyle
 
Her mistik zoanda yanlış değilsem yenilenme yok. Marco'ya özel bir durum sadece o da Phoenix olduğu için.
Zoan kategorisindeki her meyve doğrudan yenilenme avantajı sahibi. Mistik zoanlarda buna dahil . Sonuçta zoan adı üstünde. Buna bitaben marcomun özel durumu yenilenme zaten. Hem zoan yenilenmesi hemde güç olarak yenilenme var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık