Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guts Sanjinin Zırhı görse Berserker zırhını çöpe atardı, düşündümde keşke Sanjinin takımdada şöyle Berserker modu olsaydı. :good:
 
7 kere birileri Kaido'nun karşısına direndi hepsini yenip yenip öldürmedi.
1 - Luffy : tek attı
2 - Kınlar : odeni hatırladı sonra hepsini sağlam hırpaladı kikunun kolu koptu felan(Kikuya elini deldirdi)
3 - Supernovalar : Kral-hakili Ashura + Yonko Elbaf tekniği - Zoro pert ilaçla kendine geldi.
4 - Tekrar Luffy : Devamı 1v1 e döndü Luffy merak etmeyin dedi. Kaido bayılttı denize attı.
5 - Tekrar Kınlar : Kinemonu deldi bıraktı ölmemiştir o
6 - Yamato : Dad İssue
7 - Luffy-Momo-Yamato :
 

Silinmiş Üye

Savaş baştan beri hiç teke tek olmadı herkesin dediği gibi ama Luffy'nin kazanacağı çok açık olduğundan şimdiden zaferine çamur atmaya çalışıyor birileri.
Akazaya samurayları beraber yaptıkları ortak bir saldırıyla bile eski bir yarayı dâhi açamadılar. Yani nerdeyse sıfır iş yaparak kaybettiler.
Luffy arkasındaki ekiple Kaido'ya karşı durduğunda Kaido'nun arkasında Luffy'nin arkasında duranlardan daha güçlü bir yonkou (Big Mom) vardı.
Luffy de çatıya gelene kadar Kaido kadar hasar aldı.
Herkes yıldırımla düşerken Luffy tek ayakta kalıp savaştığında da hakisini diğer iki yonkounun aksine hemen bitirip savaş dışı kaldı. Gear 4 'ü daha önce Dressrosada iki kez üst üste kullanıp hakisini bitirince yan etkisi günlerce devam etmişti. Yani mesele sadece hakinin geri dönmesi de değil, Luffy'nin vücudunu zorlayan ve tamamen iyileşmesi için zaman gereken bir form. Bu formun her ne kadar yan etkileri zamanla azalmış olsa da sıfırlanmadı. Her şeyden sonra Zoro ve Law da gidince bir daha Kaido ile bire bir vs atıp kaybettiğinde Kaido'ya kıyasla yine daha fazla hasar alan Luffy oldu. Şimdi Yamato ve Momo aradan çekilip Luffy kazanırsa tabii ki Luffy kazandı diyeceğim.
 
Kaido %100'ünde değil veya %100'ünde, çok fark eden bir şey yok bence. Luffy de %100'ünde değil, Kaido'yla karşılaşmadan önce dövüştü. Hasar yedi ya da yemedi, enerji harcadı ve sonrasında kendinden gücü epeyi fazla bir Kaido'dan hunharca dayak yedi.
Çatıda 5 nova varken hepsi iş yaptı (Kid'in yaptığı iş tartışılır :flaugh:) ama Luffy olmasaydı hepsi paramparça olmuştu izlenimi aldım ben (Zoro da, Luffy'i Kaido'nun ağzından kurtardı tabii).
Söylemek istediğim şey, çatıdaki 5 nova'nın performansı da Luffy sayesinde oldu ne yazık ki.
Şu an adadan Luffy'i çıkart, Kaido'yu durdurabilecek/yenebilecek bir kişi var mı adada?
Daha neyin tartışması dönüyor şu an? 1 vs 1 değil diye görüyorsunuz da, işin sonu o olacak, Luffy olmasa maalesef, Kaido şu an durdurulamaz. Bu da savaşı 1 vs 1 yapar her şekliyle.
Luffy'nin savaşın başında Kaido'dan güçsüz olduğu aşikar, fakat savaşın sonunda Luffy üste çıkacak, bence bu da aşikar. Bu savaş sonrasında da Luffy, Kaido vs'sinde %100'lerinde olsalar da, Luffy'nin vs'yi alabileceği seviyeye gelecek.
Ha tüm bunlar mantıklı mı? ahahahah
Ama benim gördüğüm, Oda'nın bize anlattığı hikaye bu şekilde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık