Big Mom arada kral hakisi olduğunu unutuyor
Bundan leş olamaz. Normalde o zaman BM gelişine bir tane koysa ayağa kalkmaması lazım ama plot armor olunca teke tek
Big Mom arada kral hakisi olduğunu unutuyor
Bundan leş olamaz. Normalde o zaman BM gelişine bir tane koysa ayağa kalkmaması lazım ama plot armor olunca teke tek
Meyve Kaidonun meyvesinden yapıldığı için boyut aynıdır bence fakat hala arada yaş farkı fazla orası boy ve kalınlık olarak illaki fark ediyordur@Smoker 1023.bölüm yorumlarında Momo'nun ejderha hali için "Kaido kadar büyük değil" demiştin bana da öyle geliyordu ama bu panelde boyutları denk gibi duruyor ne düşünüyorsun?
Kaido’nun meyvesiz formu hala normal bi insanın 10 katı falan. Meyve denk bile olsa onun ejderha haliyle başkalarınınki aynı olmaz.Meyve Kaidonun meyvesinden yapıldığı için boyut aynıdır bence fakat hala arada yaş farkı fazla orası boy ve kalınlık olarak illaki fark ediyordur
Aynısı yazıyordum katılıyorum.Kaido’nun meyvesiz formu hala normal bi insanın 10 katı falan. Meyve denk bile olsa onun ejderha haliyle başkalarınınki aynı olmaz.
aynı görünmeleri perspektiftendir. Kidd’in 10+ metrelik robot kollarının luffy kadar göründüğü de oldu.
Bu şey değil mi? Zoro 2 Yonkou atağı durduğu sıra kendinden geçen arkadaşlardan?
Bu da var tabi haklısın gerçi Momoyu büyüdükten sonra tam görmedik ama gördüğümüz kadarıyla yine Kaidonun yarısı kadar yokKaido’nun meyvesiz formu hala normal bi insanın 10 katı falan. Meyve denk bile olsa onun ejderha haliyle başkalarınınki aynı olmaz.
aynı görünmeleri perspektiftendir. Kidd’in 10+ metrelik robot kollarının luffy kadar göründüğü de oldu.
Lütfü, Yamato, Momo vs Kaido oluyor biz mi kuduralım hahaha sen de haklısın büyük iş başarıyor ben Garp, Dragon falan da gelir diye düşünüyordumBu şey değil mi? Zoro 2 Yonkou atağı durduğu sıra kendinden geçen arkadaşlardan?
Lütfü, Yamato, Momo vs Kaido oluyor biz mi kuduralım hahaha sen de haklısın büyük iş başarıyor ben Garp, Dragon falan da gelir diye düşünüyordum
@Mike gel az kuduralım şu köşede xD