Üye silindi 7459
Luffy Momo'yu adam ettiği gibi beni de adam etse keşke
Demek Wanolular Japonlardan değil ben bu kadar Çinliyi nereye gömeceğim diyen Mete Han'ın Hunların esinlenilerek çizilmiş.Momonosuke “yuh, bu adamı işim bitince nereye gömeceğim” diye şaşırmış.
Bende de yok çok açıkçası. Belki de artık bitsin şu savaş diye düşündüğümdendir.Luffy reis Kaido ile final dövüşü yapacak gram heyecan yok...Doflamingo ,Lucci ve Katakuri ile dövüşürken bile böyle değildi.Kaido artık korkulan değil sıradan br villain oldu .Bu sadece bendemi oluyor merak ediyorum
Dediğinin aksine Kızıl Kınlar, Oden'in açtığı eski yarayı bile açamadı orda. Ayrıca mesele hasar almaksa Luffy Kaido'dan daha fazla hasar aldı, kaç kez hakisini de tüketti. Kaido'ya ulaşmadan önce bile bir an kendinden geçti de Zoro taşıdı bizimkini.. Mangaka sadece Kaido'yu kaybettirmeden önce Yonkou seviyesinin nasıl canavarca olduğunu göstermek için bunca adamla savaştırıyor. Yoksa Luffy bir kez kazandıktan sonra her türlü Kaido'yu yenmiş ve onun seviyesine gelmiş kabul edilecek.yara yaradır hem kızıl kınlar odenin yarasını açtı zoroda hasar verdi mi ? verdi git mangaya bak üstüne üstlük yamatoyla luffyle ve belkide momonosukeyle savaşacak ama bu vs 1vs1 dir tamam mı ? kesinlikle 1vs1dir ben özür diliyorum kesinlikle 1vs1 atıyorlar
İyi takip eder yılanı.Nasıl bir mantık var orada?
Ortamlarda yenilmedim 1 vs 1 attım der kim bilecek.Luffy'nin duruş da sanki ilk defa karşılaşıyorlar gibi. Hiç yenilmemiş gibi poz kesiyor yiğidim. :/
Arka arkaya okumayı dene belki fikrin değişir.Onigashima şu an çok heyecanlı gidiyor bence.Luffy reis Kaido ile final dövüşü yapacak gram heyecan yok...Doflamingo ,Lucci ve Katakuri ile dövüşürken bile böyle değildi.Kaido artık korkulan değil sıradan br villain oldu .Bu sadece bendemi oluyor merak ediyorum
Çöpçüler Kralında Şener Şen'in oynadığı amir karakteri Hacer'in abilerinden dayak yemişti. Bir sahnede esnaf onu görüp soruyordu noldu diye. O da "Üşüttüm biraz." demişti.İyi takip eder yılanı.
Ortamlarda yenilmedim 1 vs 1 attım der kim bilecek.