Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momo cidden Kaido ile savaşacak mı? Meyvesini kullansa bile imkansız değil mi? Yamato da yakında aradan çıksa bari de bir şov okusak .d

Luffy reis Kaido ile final dövüşü yapacak gram heyecan yok...Doflamingo ,Lucci ve Katakuri ile dövüşürken bile böyle değildi.Kaido artık korkulan değil sıradan br villain oldu .Bu sadece bendemi oluyor merak ediyorum

Luffy reis Kaido ile final dövüşü yapacak gram heyecan yok...Doflamingo ,Lucci ve Katakuri ile dövüşürken bile böyle değildi.Kaido artık korkulan değil sıradan br villain oldu .Bu sadece bendemi oluyor merak ediyorum
Bende de yok çok açıkçası. Belki de artık bitsin şu savaş diye düşündüğümdendir.

Silinmiş Üye

yara yaradır hem kızıl kınlar odenin yarasını açtı zoroda hasar verdi mi ? verdi git mangaya bak üstüne üstlük yamatoyla luffyle ve belkide momonosukeyle savaşacak ama bu vs 1vs1 dir tamam mı ? kesinlikle 1vs1dir ben özür diliyorum kesinlikle 1vs1 atıyorlar
Dediğinin aksine Kızıl Kınlar, Oden'in açtığı eski yarayı bile açamadı orda. Ayrıca mesele hasar almaksa Luffy Kaido'dan daha fazla hasar aldı, kaç kez hakisini de tüketti. Kaido'ya ulaşmadan önce bile bir an kendinden geçti de Zoro taşıdı bizimkini.. Mangaka sadece Kaido'yu kaybettirmeden önce Yonkou seviyesinin nasıl canavarca olduğunu göstermek için bunca adamla savaştırıyor. Yoksa Luffy bir kez kazandıktan sonra her türlü Kaido'yu yenmiş ve onun seviyesine gelmiş kabul edilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık