Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çöpçüler Kralında Şener Şen'in oynadığı amir karakteri Hacer'in abilerinden dayak yemişti. Bir sahnede esnaf onu görüp soruyordu noldu diye. O da "Üşüttüm biraz." demişti.
Luffy de o hesap. Migrenim var filan der. xd
Burada Hacer ve abileri Amir'e saldırıyorlar, Amir hepsini tokatlıyor. Hacer nihayet toparlandığında üşüttüm diyor daha çok :D
 
Luffy'ye Malkoçoğlu'mu desem Tarkan'mı desem :artiz:
Başka türlü dayak yiyip yiyip gelen bir ana karakter de yok hani:artiz:
Poza bak poza:hıh:
 
Luffy çatıya çıktığında Yamato'nun savaşmaya devam ediyor oluşu hoşuma gitti. Yamato'nun, Kaido'ya herhangi bir hasar verdiğini düşünmesem de en az %10 haki yakmıştır Kaido bu vs. esnasında :) Ayrıca, kaptanıyla ortak saldırı yapmış. Mühim bir an.

Kaido'nun yenileceği anlar yaklaştığı için, müttefik kuvvetlerin ''sözde'' lideri olan Momonosuke'nin de bir şekilde çatıda olması gerekiyordu ve çatıda. ''Kaido, bubamın intikamını alacağım senden, saldır olum Luffy'' der ve sahnesi biter umarım.

Zihinsel ve psikolojik sıkıntıları olsa da Kaido hakikaten canavar yalnız. Big Mom, WCI Arc'ta ''Kaido mu? siz o canavarı asla yenemezsiniz.'' dememiş boşuna. Tamam hasar verdiler az çok ama Kınları ve Süpernova'ları donunda sallayıp aşağı attı herif. Luffy Kaido'yu 1vs.1'de mi yoksa 50 vs.1'de mi yenecek inanın umurumda değil ama Luffy Kaido'yu yendiğinde Kaido'dan güçlü olacak mı? Bence olmayacak.
 
Umarım bu Bölümün son paneli değildir Kaido'nun ejderha olduğunu öğrendiğimizden beri Momo'nun ejderha haline tepkisini merak ediyorum bir 2 hafta daha bekleyemem.
 
Önce yüksekten korkmuş sonra Kaido’nun tipinden korkmuş. Süper potansiyelli denen velede bak.

Babasından gelen soyla aldığı güç, bedava shogun’luk, en iyi kılıçlardan biri, her şeyin sesini duyma, antik silah, ejderha meyvesi. Oksijen israfı çocuğa bu kadar şey verilmiş azcık haketsin artık. Hadi gücü yok bari irade ver, karakter ver bu nedir ya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık