Beyler artık yeniden uzamaz.Bu son sahne olacak Kaido dövüşünde.Şimdi Kaido karşısında Luffy Yamato ve kargo olarak Momo var.4.ci kişi sürpriz olarak Marco gelebilir.Tek soru işareti hala Big Mom kısmı.
E. Oda 1025 bölümdür boyut çizmeyi öğrenemedi, Smoker ne yapsın@Smoker 1023.bölüm yorumlarında Momo'nun ejderha hali için "Kaido kadar büyük değil" demiştin bana da öyle geliyordu ama bu panelde boyutları denk gibi duruyor ne düşünüyorsun?
Hatta kendisinin de böyle bir itirafı vardı sanki bu konuda oldukça kötüyüm gibisinden.E. Oda 1025 bölümdür boyut çizmeyi öğrenemedi, Smoker ne yapsın
Var tabi, Öngörüde var dedik, olacak olmalı, olsunBölümde zoro da varmış. sanırım 1 panel gözüküyor. Wg deki Labrente göre
Sanki bu bölüm biraz kötü olacakmış gibi bi his var içimde.Bilemedim.Zoro varmış güzel bölüm o zaman
Bu bölümü zoro bile toplayamaz.Zoro varmış güzel bölüm o zaman
Öyle olacak bencede artık çatıyı görmek sinirimi bozuyor yan dövüşler bitmeden geçmesinSanki bu bölüm biraz kötü olacakmış gibi bi his var içimde.Bilemedim.
Dressrosa'da Luffy, Momo'ya "Yüksekten korkuyorsun korkak!" demişti Momo'da "Samuraylar hiç bir şeyden korkmaz" demişti bende uçmak istememesini hem yapabileceğine inanmaması hemde travması olduğundan diye düşündüm meğer gerçekten uçmaktan korkuyormuş.Yüksekten korkan ejder mi? Momo'dan daha azını beklemezdim.
Kaido bunu uçurumdan sarkittiginda kapmistirDressrosa'da Luffy, Momo'ya "Yüksekten korkuyorsun korkak!" demişti Momo'da "Samuraylar hiç bir şeyden korkmaz" demişti bende uçmak istememesini hem yapabileceğine inanmaması hemde travması olduğundan diye düşündüm meğer gerçekten uçmaktan korkuyormuş.
??