Forumdan değildir yada çocuk falandır herhalde.Ahaha? Emin misin?
Forumdan değildir yada çocuk falandır herhalde.Ahaha? Emin misin?
Buglik bir durum yok. Luffy'den güçlü olsa bile milimlendir. Denk anlamında yani. Luffy'den dönüş sonrası çok daha büyük güç bekliyoruz.O değilde Luffy fanları buga girdiler. Yamato çok güçlü hatta Yamato>Luffy olabilir dediler şimdi 2 vs 1 dövüşte Yamato’nun hasarlarını hasardan saymayacak 1 vs 1 oldu Luffy indirdi diyecekler. @RedTeroR Ne diyorsun bu fikstürden çıkabilirler mi ? xD
Eee öyle olsa ne farkedecek Kaido’ya karşı 2 tane Luffy dövüşmüş olmayacak mı ? Kral haki eklemenin üstüne daha ne koyacak.Kkg içine falan ekler en fazla.2 tane Luffy ayarı karakter Kaido indirirse 1 vs 1 oldu demeye hazırlanmayın yani.Bir size belli ediyor galiba ikidir diyorsun ama.Buglik bir durum yok. Luffy'den güçlü olsa bile milimlendir. Denk anlamında yani. Luffy'den dönüş sonrası çok daha büyük güç bekliyoruz.
Zaten sahneler ataklar, diyaloglar kendini belli edecektir.
Sonunda gerçeği herkes görecek.Momo senpai > Kaidou @Kuroro
O kral hakili performansı Luffy'nin sifirken krla hakiyi bilseydi olacağı performansı değildir. Çünkü az önce b.hakisini bitirmişti neredeyse. Baya da darbe aldı. O performanstan biraz daha iyisini Yamato gosterdi gibi duruyor tabi hala o 30 dakikalık Luffy dövüşünde tam olarak neler döndü bilmiyoruz. Ben zaten olabilir dedim tam olarak öyle düşünmüyorum su an.Eee öyle olsa ne farkedecek Kaido’ya karşı 2 tane Luffy dövüşmüş olmayacak mı ? Kral haki eklemenin üstüne daha ne koyacak.Kkg içine falan ekler en fazla.2 tane Luffy ayarı karakter Kaido indirirse 1 vs 1 oldu demeye hazırlanmayın yani.Bir size belli ediyor galiba ikidir diyorsun ama.
O değilde Luffy fanları buga girdiler. Yamato çok güçlü hatta Yamato>Luffy olabilir dediler şimdi 2 vs 1 dövüşte Yamato’nun hasarlarını hasardan saymayacak 1 vs 1 oldu Luffy indirdi diyecekler. @RedTeroR Ne diyorsun bu fikstürden çıkabilirler mi ? xD