Ağzına sağlık."Luffy Kaido yu tek başına devirmedi ki?", "Kaç kişi daldılar e bi zahmet alsın", "Kaido tam gücünde değildi" gibi şeyler derler diyordum. Gerçekleşiyor, galiba geleceği görmeye falan başladım. Arkadaşlar ne derseniz diyin Kaido hala TAŞ gibi çatıda bekliyor. Kimse Kaido yu zayıflatmış değil ve evet eninde sonunda bizim maymun bu Kaido yu dümdüz edecek. Son olarak şunu eklemek isterim, Kara Kralın sözlerini
"En tepeye yüksel!"
Marcoyu taburcu ettiler diye hatırlıyorum, kötürüm kalmıştı ? Aaaa dur kötürümleri ayağa diken ilaçları vardı değil mi minklerin ?Gerçek olacak gibi bakalım
Sakazuki, Şenksler ortaya çıkınca ortadan kaybolmasın da onları yapmasına gerek yok :dAdaya Akainu gelse de, Momo ve Yamato'yu öldürse. Kaido'nun bir halt yapabileceği yok.
Savaşatığı tüm adamlar lig olarak inanılmaz düşük ondan.. Kınların hiçbir etkisi olmadı Novalardan Luffy ve Zoro hariç kimse iş yapmadı.. Zoroda sadece kalıcı bir yara attı işte.. Yamato ise sadece Kaido'yu tuttu..Kaido şu ana kadar 9 kından 8i ile savaştı, 5 Supernova ile savaştı, üstüne yamato ve momo eklendi.
Şu ana kadar 15 kişiyle savaştı, Big Momı Law ve Kid ikilisinin alması saçmalık olur.