O kadar kafayı yemiş ki, Luffy Gear yapmayınca meyvesini kullanmıyor sanıyorSonda hiç kullanmadı 30 dakika savaştığında?
Sana 6 ay Lütfüsüz istirahat yazıyorum xD
O kadar kafayı yemiş ki, Luffy Gear yapmayınca meyvesini kullanmıyor sanıyorSonda hiç kullanmadı 30 dakika savaştığında?
Uzatma bile uzatmadı kendini. Adam kral haki çarpıştırdı yahu?O kadar kafayı yemiş ki, Luffy Gear yapmayınca meyvesini kullanmıyor sanıyor
yeni kılıcı daha alışması lazım ağırlığı kendisinin verdiğini sanmıyorum kılıcı daha tam kontrol edemiyordur çünkü shisuinin gücünüde kontrol edemiyordu hatta shisui ile ilk defa saldırırken shisuinin saldırısı diğer iki kılıcın saldırısını yutmuştu
Duruşlardan belli. Kaido da bariz Enma'ya vermiş ağırlığı.
Enma değil ya. Oden'in Enmadaki ruhu.
Duruşlardan belli. Kaido da bariz Enma'ya vermiş ağırlığı.
Tıraş kesiği çok yakıyor ya.. kolonya dökünce de acayip sızlıyor Odeni hatırlamasıyla yaranın tekrar sızlaması gibi..kaidouya hayatında kaç adam hasar bırakabilmiştir ? siz ciddi misiniz ya tıraş olurken suratını kesmeyle bir mi tutuyorsunuz bu olayı sen sanıyormusunki kaidou senin gibi kağıt kesiği falan olduğunu sence kaidou gece yatarken battaniyesi düştü diye sırtına soğuk falanda geçiyor mudur aynı şey değil bunlar bu tür adamlar hayatında çok az sayıda insandan yara almış adamlar üzerinden seneler geçmesine rağmen adam odenin kesiğini unutamıyor travma gibi olmuş üzerine geliyor odenin adamları yaranın üstüne ufakda olsa benzer bir kesiği tekrar açıyor üstüne zoroda bir kesik atıyor ve sen bunu tıraş olurken yüz kesmekle bir mi tutuyorsun o zaman sana göre big momda diyabetten falan ölür yarım saate
Ciddi ciddi diyorumUzatma bile uzatmadı kendini. Adam kral haki çarpıştırdı yahu?
1 kılıcı eksik olunca %60 güç kaybeden matematik katili karakterin fanının verdiği tavsiyeye uymakta ne bilimO kadar kafayı yemiş ki, Luffy Gear yapmayınca meyvesini kullanmıyor sanıyor