Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024: Önemsiz Biri

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 197 71.9%
  • Orta

    Kullanılan: 50 18.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 27 9.9%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi olarak kesin olan Luffy ve Yamato var sadece.Zoro ve diğerleri kesinliği hala yok.
Öyle deme artık Zoro'da yok demek ayıp. Usoop da yalanlarını gerçekleştiriyor. Onda da kesin çıkacak. Zaten büyük ihtimal tayfada herkes kral haki açacak. Tayfaya kabul şartı kral haki açmak olduğunu bile sanan insanlar olacaktır.
Edit:Çünkü hepsi özel insanların özel çocukları ya da torunları.
 
Samurayların önce Yamato'yu sonra aç kalmamak adına birbirlerini öldürmesini bekliyor Kaidou. Bu yüzden 3 samuraya toplamda 6 kılıç bırakıyor (her biri için ikişer kılıç).



Bu bağlamda her birinin nitoryu kılıç stiline sahip olduğu varsayımında bulunabiliriz. Ayrıca, içeride yer alan 3 samurayın 1 tanesi diğer ikisinin lideri gibi duruyor: Shimotsuki Ushimaru... Zoro'nun kılıç kullanım stili babasına benzetilmişti. Zoro aslında çift kılıç kullanıcısı. Kuina'yı yenebilmek adına çocukça bir hareket ile 3. kılıcı ağzında taşıyıp yeni bir stil oluşturmuştu. Bu noktada Ushimaru'nun okulunda çift kılıç tekniği eğitimi veriliyor diyebiliriz.



Yazıyı kaleme almamdaki amaç bundan başka; yine de belirtmek istedim.

Kaidou mağarayı terk ettikten hemen sonra samuraylardan biri hemen kılıçlara doğruluyor.



Parmak basmak istediğim nokta burası. Samurayın kılıcına olan bağlılığı... Kılıç ile bir işi yok o an. Ancak yine de ortamın el verişli olduğu o ilk anda kalkıp kılıcını yanına alması. O kadar muazzam bir nüans ki burada bize verilen. Hikaye için belki de hiiiç önemi olmayan bir durumu belirtiyorum. Ancak samuray kültürü anlamında yazarın bize sunduğu yemekler hayatımda hiç tatmadığım lezizlikte.

Kendimi The Last Samurai'de buldum. Sakura yaprağının düşüşünü gören Katsumoto'nun "Perfect!" derken ölmesi...

Ve bir farklı konuya daha değinmek istiyorum.

Kılıç karartma...

Ushi-san'ın oldukça yüksek seviyede bir güce sahip olduğu konusunda bir çoğumuz hemfikirdir. Bu noktada karartmak için çıkardığı kılıç ile zincirleri kesiyor. Yüz ifadesine dikkat edin. Önümüzde iki seçenek var. Ya kolunun hareket etmesini zorlaştıran bir yaraya sahip (ki en sağ alt panelde sol omzunu tutuyor) ya da kılıcı karartmak için mental bir güç uyguluyor. Eğer 2. seçeneğe daha yakınsanız bunun tamamen "yaşanmışlık" olduğunu düşünüyorum. Yani kılıç ile elde edilen zaferler, yaşanılan onca zor durum; anlık olarak o durumları düşünüp kılıca o anları aktarıyor veya kendisini o moda yaklaştırıp kılıcın bundan etkilenmesini sağlıyor. Çünkü kılıç renksel olarak kından çıkarken ve sonrası arasında renk değiştiriyor.



Umarım keyif almışsınızdır.

@Solid Snake hocam senin düşüncelerini merak ediyorum. O yüzden izninle seni tag'liyorum.
 
@Eric Cartman Haklı olabirsiniz hocam. Bu kapsamda "kılıç stili" anlamında yazıyı etkilemeyeceğini düşünüyorsanız bu şekilde kalsın isterseniz. Hayır, etkiler derseniz buyurun sizi dinliyorum ona göre revize edebilirim.
 
Adam tek kılıç stili kullanıcısı ve tek kılıçla çıktı karşımıza. Ve o kılıcı karartan 2 kişiden biri(diğerini Mihawk sayarsak). Yüzlerce bölümdür efsane olarak bakılan kılıca ek olarak ya Ryuma'nın başka bir kılıcı vardı demez mangaka. Hee bu zamana kadar gösterilenler doğrultusunda benim yorumlamam bu şekilde. Sen başka bir kılıç daha beklersin bir şey diyemem.
Zombi formunda iken genelde gölgenin sahibinin karakteri ve teknikleri çalışıyor, Ryuma da brook un gölgesi vardı
brook tek kılıç kullandığı için Ryuma da da tek kılıç vardı. Gerçek halini tam bilmiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık