Eline aldığı kılıç nidai kitetsuya benziyor. Ateş kıvrımlı el koruyu kısmı da benziyor. Nidai kitetsu kullanıcısı olabilir ushi.DUYURU
Görünen kadarıyla Ushimaru'nun kılıcı Zoro'nun güncel herhangi bir kılıcıyla eşleşmedi arkadaşlar.
Eline aldığı kılıç nidai kitetsuya benziyor. Ateş kıvrımlı el koruyu kısmı da benziyor. Nidai kitetsu kullanıcısı olabilir ushi.DUYURU
Görünen kadarıyla Ushimaru'nun kılıcı Zoro'nun güncel herhangi bir kılıcıyla eşleşmedi arkadaşlar.
Yav bu iş nasıl anlamadım Yamato çocukken daha açıyor kral hakisini keza Acede, Luffy yaşlanınca açıyor vs... bunun zamanı neye göre belli oluyor benim aklım ermedi?Zoro'da var kanka. Zaten çıkması gerekiyordu da. Ki çıktı. Sadece geliştirmesi lazım. Bakalım King dövüşünde mi geliştirecek.
Yamatoda bu hakinin çıkmasının sebebi Kaidoyu tek başına tutması içindi. Zaten Yamatoda bu haki türü olmasaydı şuan yenilmiş ve büyük ihtimal boşta kalan Kaido tek atma seanslarına geçmişti. Bence çok makul ve mantıklı Yamato'da bunun çıkması. Üstelik Don Chincao denizin bu tarafında çok kişide var kralların hakisi dedi. Bunun altı da bu şekilde yavaş yavaş dolduruluyor. Ama bence bunu bilenlerin bu kadar olması güzel. Bu yeni ve ileri seviye bir tekniğin ortaya çıkacağını hissettiriyor bana.Anlatmak istediğim şey; Zoro ve Luffy kralların hakisi için gayet anlamlı ve yeterli idi. Yamato'da da var ve bunu saldırsına ekliyor. Ki tayfaya katılacak da. Yani önümüzde çok fazla kez Kralların hakisi sahipleri çıkacak ve insanların kralların hakisine bakış açısı çok farklı olacak. Hem de olumsuz yönde.
Otoko da tatlıdır, o da bir evladımız sayılır, ama Tama ve Yamato bambaşka yeri var bende. Kız evladım olsa "Tama koysam mı adını" diye düşünürdüm herhalde . Şimdi yanına Yamato da eklendi ama isimden kaybediyor. Ama gönlün kırılmasın onu da ekleyeyim yanlarına.Oraya Otoko'yu da ekle.
Kaido belki kızını affeder diye bekliyorlar.Başından beri savaşmaya niyetiniz varsa neden 10 gün sonra aç aç savaşa gidiyorsunuz ? Samuraylarda gram akıl yok cidden.
Umarım...Yamatoda bu hakinin çıkmasının sebebi Kaidoyu tek başına tutması içindi. Zaten Yamatoda bu haki türü olmasaydı şuan yenilmiş ve büyük ihtimal boşta kalan Kaido tek atma seanslarına geçmişti. Bence çok makul ve mantıklı Yamato'da bunun çıkması. Üstelik Don Chincao denizin bu tarafında çok kişide var kralların hakisi dedi. Bunun altı da bu şekilde yavaş yavaş dolduruluyor. Ama bence bunu bilenlerin bu kadar olması güzel. Bu yeni ve ileri seviye bir tekniğin ortaya çıkacağını hissettiriyor bana.
Tam açıklanmadı ama hepsinin görünen ortak noktası, ilk bilinçsiz salınımlarımda sıkıntılı ve zorlu zamanlar.Yav bu iş nasıl anlamadım Yamato çocukken daha açıyor kral hakisini keza Acede, Luffy yaşlanınca açıyor vs... bunun zamanı neye göre belli oluyor benim aklım ermedi?