Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024: Önemsiz Biri

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 197 71.9%
  • Orta

    Kullanılan: 50 18.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 27 9.9%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam tek kılıç stili kullanıcısı ve tek kılıçla çıktı karşımıza. Ve o kılıcı karartan 2 kişiden biri(diğerini Mihawk sayarsak). Yüzlerce bölümdür efsane olarak bakılan kılıca ek olarak ya Ryuma'nın başka bir kılıcı vardı demez mangaka. Hee bu zamana kadar gösterilenler doğrultusunda benim yorumlamam bu şekilde. Sen başka bir kılıç daha beklersin bir şey diyemem.
Benim düşüncem kesin değil zaten. Ama yani bu adam Zoro'nun babası ise ve bu kılıcı Ryumadan miras olarak alması güzel olur. Tam Odalık hareket. Ha Ryuma'nın çok güçlü bir torunundan da kalmış olabilir. Ama Ryumadan kalması daha hoş olur.
 
Usopp yine beleşe ödül alacak anlaşılan. 2 altılıyı paketleyip H. Haki sahibi numarası yapıyor. BM'ın başarılarını kendi bünyesine yüklüyor, OPM'deki King gibi. Kidd'in tayfa hoşuma gitti. Kaido ve Yamato'nun durumu; İtaçi ile Sasuke'ye benziyor. Belki kendi kızının elinde can vermek istiyordur, ne istiyorsa istesin, nihayetinde kızının güçlenmesini ve hayatta kalmasını istiyor. Savaşta da kaldırabileceği ağırlıkta savaştığını düşünüyorum. Ayrıca bölüm de iki ayrıntı gözüme çarptı; birincisi Kaido'nun mağaraya girerken içeride kendisine saldırılmayacağını bildiği için rahat takılması ve içeridekilerin Yamato'ya bir şey yapmayacaklarını bilmesi. Hakisi ile insanların duygularını, ne yapacaklarını seziyor muhtemelen. Yamato'nun çocukluğunun şirinliğinden bahsetilmiş bol bol, Oda bu konuda kendini aşmış. 3 samurayı da ayrı bir sevdim, şu Flaşbek işi 2 3 bölüm daha parça parça devam edebilir. Sondaki çarpışma ise tek kelimeyle: mükemmel.
 
Usoop cidden kaşla göz arasında BM den bile faydalandı : ) Neyse artık türkçe çeviriden sonra inatla Yamato yu küçük düşürmeye çalışanlar anlamışlardır umarım.Kaido bariz öldürmek istiyorki zaten ufacık şirinlik abidesi zamanında bile ölüme atmış kızını.
 
İyi gibi geldi ama muhtemelen haftalardır arasız okuduğumuz için çıtayı düşürdük, yoksa pek elle tutulur bir şey olmadı bölümde.
Kaido, kızını Oden sevdalısı samuraylarla aynı zindana atıp bir de onlara kılıç vererek yine şaşırtmadı, aptal herif. Madem birbirlerini öldürsünler istiyorsan demir sopa falan da verebilirsin. Kayayı zincirleri falan kessinler diye verildi resmen. :I Kılım sana oda.
Yamato kitap elindeyken bücür bir kızcağız olarak çizilmiş bu bölüm ama animede uzun boylu cengaver gibi bir şey çizmişlerdi diye hatırlıyorum. :/
Şöyle küçük şeyler bence çok önemli. Seriyi yazan, çizen adamın yeterli özeni göstermediğini hissedince tadı kalmıyor okumanın. Wano genel olarak böyleydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık