Robin brookun kucağında huzuru bulmuş. Kadının flörtleşmediği tayfa üyesi kalmadı...
Benim düşüncem kesin değil zaten. Ama yani bu adam Zoro'nun babası ise ve bu kılıcı Ryumadan miras olarak alması güzel olur. Tam Odalık hareket. Ha Ryuma'nın çok güçlü bir torunundan da kalmış olabilir. Ama Ryumadan kalması daha hoş olur.Adam tek kılıç stili kullanıcısı ve tek kılıçla çıktı karşımıza. Ve o kılıcı karartan 2 kişiden biri(diğerini Mihawk sayarsak). Yüzlerce bölümdür efsane olarak bakılan kılıca ek olarak ya Ryuma'nın başka bir kılıcı vardı demez mangaka. Hee bu zamana kadar gösterilenler doğrultusunda benim yorumlamam bu şekilde. Sen başka bir kılıç daha beklersin bir şey diyemem.
Ushimaru'nun kılıcı taratmanın vakti geldi. Bakalım kimin kılıcıyla eşleşecek ?!
Öyle deme şimdi Red Teror çıkar tayfada en çok flörtleşen Luffy der. Cuma mübarek gün korsanfan birbirine girer.Robin brookun kucağında huzuru bulmuş. Kadının flörtleşmediği tayfa üyesi kalmadı...
Oyle olmasi dogal adam yasasaydi Wano nun shogunu olacaktiBence güç olarak oden > zoronun babası
Meyveyi yemeden bir kaç deneme yapsa zaten çıkarırdı ateş. Boş yere yüzme hakkı alınmış. Kazığın alasını yemişAma kazık yediğini düşünmüyorum. Kazık yemek için onun karşılığında ondan daha iyi birşey verirsen kazık yersin. Adam bedavaya almış meyveyi.