Zoro karartamayacak o zaman.Kılıcını karartan biri kılıcından ayrılmaz.
Yav meyve iyiydi ayrıca o meyve özel olmasa Oda korsan kralının oğluna vermezdi, ne yazıkki Ace alev alev meyvesini hakeden biri değilmiş. Bu meyveyi bence Kitetsu kılıcı gibi düşünmek lazım ya çok büyük adam olursun yada ölürsün.Zaten o meyve lanetli ya. Ace yedi öldü. Sabo yedi şuan başına birşey geldiğini öğrendik. Ace'den önceki sahibi de ölmüş. Var o ateş meyvesinde bir lanet. Lanetli kılıçlar gibi lanetli meyveler de var bence.
Nehirde buldu diye hatırlıyorum ama emin değilim.Yamato'ya günlüğü kim vermişti?Orayı kaçırdım galiba.
Adam tek kılıç stili kullanıcısı ve tek kılıçla çıktı karşımıza. Ve o kılıcı karartan 2 kişiden biri(diğerini Mihawk sayarsak). Yüzlerce bölümdür efsane olarak bakılan kılıca ek olarak ya Ryuma'nın başka bir kılıcı vardı demez mangaka. Hee bu zamana kadar gösterilenler doğrultusunda benim yorumlamam bu şekilde. Sen başka bir kılıç daha beklersin bir şey diyemem.Bilemeyiz. Büyük insanlar Zoro, Luffy kahraman olmak istemiyor çünkü kahraman olursalar en sevdikleri şeyi yiyemeyeceklerini düşünüyorlar. Ryuma'nın en sevdiği yiyecek kara kılıç değilse bence sorun yok.
Zoro zifiri siyah yapacak. Öteki siyahlar yanında keçi südü rengi gibi kalacakZoro karartamayacak o zaman.
Ama kazık yediğini düşünmüyorum. Kazık yemek için onun karşılığında ondan daha iyi birşey verirsen kazık yersin. Adam bedavaya almış meyveyi.Ace sağlam kazık yemiş