Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024: Önemsiz Biri

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 197 71.9%
  • Orta

    Kullanılan: 50 18.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 27 9.9%

  • Kullanılan toplam oy
    274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek Samuraylar acıkmaz Ryo ;)

Bölümler iyi Oda geçmişten getirdiği konuları çok güzel bağlıyor. Zoro ve ailesi ilk bölümden bu yana belliydi zorlama Oden hikayesi yerine bu şekilde belirli ve düşünülmüş bağlamalar hoş oluyor.

Benim dikkatimi çeken şey Kaido'nun takındığı ağır tavır. Bir şeylerin farkında olması bir şeyler yapmaya çalışması; bu sebeple Kaido'nun geçmişini merak eder oldum. Plan ve hedef konusunda Shanks ve BB kadar gizemli gelmeye başladı bana. Sürekli bir güç arayışı var, Samurayların nasıl olduklarını bile bile önlerine kılıç atması, ihanet etmeyeceklerini bilmesine rağmen yemek vermesi, yeraltı dünyası, çılgın bilim adamları... Her dövüşünde karşısındakine "seni biliyorum, amacını biliyorum ama sen benim hiçbir şeyimi bilmiyorsun." tavırları gerçekten çok net. Joy Boy meselesinden büyük savaş arzusuna hatta Wano takıntısına kadar çok şey saklıyor gibi. Bu savaşı Kaido'nun kaybedeceğini düşünmemeye başladım en azından net bir yenilgi olmayacaktır. Gerçek isteğini, beklentisini anlatacağı gün saygı duyacak gibiyiz.

Kaido ve BM güçlü kalacak olsa da düşmanlarının dışarıda çok adamı kaldı. Umarım Jinbei, Franky gibilerinin dövüşler bitene kadar boş boş adamları dövdüğünü görmeyiz.
Yamato hayalini belli etti tayfaya katılacaktır diye düşünüyorum ama tayfanın ne kadar yolu kaldı muamma. Muhtemelen bir timeskip olur.
 
8 yaşında kral haki açan Yamato, rekoru elinde tutan Ace'i solladı. Acayip de sevimli kerata. Şimdi haterlar düşünsün
 
Yılları haki eğitimi ile geçmiş Luffy bile Kaido'dan saldırı yiye yiye, "Aha şimdi çözdüm olayı" derken, 8 yaşında kral haki uyandırmış ve Kaido'dan yılların dayağını yemiş Yamato'nun bu işi çözmemesi saçma olurdu zaten.

Asıl mantıksız olan Zoro'nun, ne erken yaşta kral hakisi açmışlığı ne de kral hakisi kullanımına dair birikimi olmaksızın, ne yaptığını kendi bile bilmeden kral hakili saldırı yapması. Ama nedense bunu eleştirmek yerine Yamato'ya fokuslanılmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık