Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023: Bir Elmanın İki Yarısı

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 243 89.0%
  • Orta

    Kullanılan: 23 8.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King'in insan dan pek faki yok gibi duruyo form olarak bi tek kanatları ve kuyruğu var. skypidakiler gibi. luna ay demek acaba beyaz tenli tüylü bişey mi insan şeklinde
Bunu yazmıştım daha önceden Lunaria çiçeğinin özelliği kuruduğunda yapraklarının altından beyaz yapraklar çıkmasıymış. Böyle bir benzerlik oyunu yapacaksa böyle olacak büyük ihtimalle. Bu bölüm teni belli oluyor zaten maskenin göz çevrelerinden, beyaz tenli.
 
Bu arada manga sayfasını bulamadım da kaido söylüyordu wano nun doğal kale olduğunu. Ryuuma korumuş da wano da erişilmesi zor bir yer. Malum yonkou gücünde şelale var...

Bu arada sentomaru wano lu olabilir mi ?
 
Aga uzun uzun yazıyorsun da benim dediklerimin aksi bir şeyi ispatlamıyorsun. Tilki, korsanlar ve dünya soyluları olarak söyledi Zoro'ya.
Dış dünyadan birçok tehdit dediğimde cümle olarak hatalıymışım, korsanlar ve dünya soyluları (hükümet) denmiş dediğin gibi ama bu sadece sayıyı çoğaltıyor. Aslında ters de düşmüyoruz çünkü sen sadece düşmanın gücünü bilemeyiz diyorsun, ben de değerlendirmeye çalıştım. Aklına yatar veya yatmaz, zamanla görürüz ne de olsa. Sadece sen Ryuma'nın Wano'yu korsanlar ve hükümetten senelerce koruyabilmesini biraz önemsiz görüyorsun. Kimi yollamışlardır veya ne kadar önem vermişlerdir diyorsun ama Ryuma'nın devamlı savunuyor oluşundan gelebilecek kişi sayısının sınırsız olduğunu (Onimaru dedi, yani sayı aşırı aşırı fazla) ve her türlü güçlü rakibin de olabileceği ihtimalini biraz göz ardı ediyorsun. :good:
 
Özür dilerim ama Momonosuke'ye dair merak ettiğim sadece iki konu var.
1-) 28 yaşındaki hali de ağlak ve sapık mı? Yoksa bir anda karizmatik ve olgun bir karaktere mi dönüştü.
2-) Bu arc bittikten sonra kendisini görmeye devam edecek miyiz? Umarız görmeyiz çünkü.
Bu iki konu hariç Momonosuke ile ilgili her konuya mizahi bir dille yaklaşıyorum ve hiçbir şeyi merak etmiyorum.
Momoyu wanolu basmakalıpçı, dogmatik fikirli samuraylar dışında kimsenin taktığını düşünmüyorum. Yine 2 konuda merak etmen bayağı fazla ediyor :)
 
Asıl aklımda ki soru şu. Zoro nasıl kaybolup da bu adamın olduğu yere gelip ben dojobura olacağım demesi? Yoksa bunu da mı kaderin bir cilvesine bağlayacak E.oda yada orochinin diğer daimyoları da öldüreceği haberini alıp çocuğunu bu adamla mı gönderdi ? Peki gönderdiyse zoro nasıl bu kılıç eğitimi yapılan yeri yeni görmüş gibi bende kılıç ustası olacağım dedi? Karman çorman birşey.
Zoro'nun köyü Shimotsuki, büyüdükten sonra kayboluyor. Doğma büyüme oralı yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık