Üstüme alındım istemsiz... Ray hangi anlamda patlamış nolmuş hayırdır ?Zoro fanlarına hayranım. Baktılar Ray patladı, Ryuma'ya tutunuyorlar.
Üstüme alındım istemsiz... Ray hangi anlamda patlamış nolmuş hayırdır ?Zoro fanlarına hayranım. Baktılar Ray patladı, Ryuma'ya tutunuyorlar.
Zoro bence Ryuma klonu, bir şekilde ejderlerden kaçıp Luffynin adasındaki dojoya gelmiş. Bak mesela Vergoda Germa klonuna benziyoya belki Doffye yardımcı olarak verilmişti o, kusursuz itaat eden bir hizmetçi olarak. Zoroyuda aynı şekilde Ryumanın Dnadan klonlanmış olabilirler ama O itaat edmedi fırsatı bulunca topukladı. Belki Zoronun cyborg güçleride çıkacak ki buda dayanıklılığını açıklar.Bilemedim. Shimotsuki Köyü'ne bu işi bağlayıp kolayca çözmek yerine, Zoro'yu ta Wano'dan getirmesi saçma sapan bir hikaye örneği olur. Saçmalık seviyorsan hoşuna gidebilir, bir şey diyemem.
Malesef Zoronun olduğu dojo shimotsuki village adlı bir köydü orada kuina ve babası ile yaşıyor fakat oradan bildiğimiz kadarıyla köy köy gezip dojolara meydan okuyordu yani tam olarak nereden geldiği söylenmedi sadece o zaman nerede olduğu söylendi.Zoro bence Ryuma klonu, bir şekilde ejderlerden kaçıp Luffynin adasındaki dojoya gelmiş. Bak mesela Vergoda Germa klonuna benziyoya belki Doffye yardımcı olarak verilmişti o, kusursuz itaat eden bir hizmetçi olarak. Zoroyuda aynı şekilde Ryumanın Dnadan klonlanmış olabilirler ama O itaat edmedi fırsatı bulunca topukladı. Belki Zoronun cyborg güçleride çıkacak ki buda dayanıklılığını açıklar.
Körlük gibi mi?Gözden sanki bir şey çıkacak gibi.