Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1020 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy için bir korsan tayfasının en önemli üyesi kim? Müzisyen. Bu yüzden tayfanın iki numarasının kim olduğu bariz belli. Ayrıca Brook'un olduğu bölüm güzel bölümdür.


Kaido'nun bu söylediği biraz saçma geldi. Oden olacağım, kötü kalpli babamı yenip Wano'yu kurtaracağım diye diye divane olan Yamato'nun Wano'nun koruyucu tanrısı olduğu iddia edilen meyveyi yemesi kör göze parmak sormak gibi ama anlaşılabilir bir durum. Kaido saatlerdir aralıksız dövüştüğünden zaten az sayıda olan beyin hücreleri de öldü galiba.

Kaido'nun bıkıp usanmadan Yamato'ya gel shogun ol demesinin sebebi de malum bir sahneye hazırlık bence. Yamato yenilir, Kaido: ''inat ettin de ne oldu, istesen de istemesen de shogun olacaksın vs.'' der. Ölürüm daha iyi der Yamato. Kaido tam bitirici darbeyi vuracakken Yamato'nun ağzından o kelimeler dökülür: Tasukete Luffy...

Black Maria'nın 2-3 bölüme yenilecek olması üzücü. Güzel karakter.
:D Kaido yamato vs bu kadar yazıyla şahlandırma bence gereksiz bir filler bölümleri gibi düşünmen gerekiyor olacaklar belli zaten yamato kim kaido kim yamato biat edecek dayak yiyecek luffy gelecek battal gazi hesabı bırak lan kızı diyecek olay bu yamato yok vuruyormuş da yok kaido canını yakmışta yav he he he diyoz biz bu yorumlara :hhh::hhh::hhh::hhh::hhh::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
 
Son düzenleme:
:D Kaido yamato vs bu kadar yazışla şahlandırma bence gereksiz bir filler bölümleri gibi düşünmen gerekiyor olacaklar belli zaten yamato kim kaido kim yamato biat edecek dayak yiyecek luffy gelecek battal gazi hesabı bırak lan kızı diyecek olay bu yamato yok vuruyormuş da yok kaido canını yakmışta yav he he he diyoz biz bu yorumlara :hhh::hhh::hhh::hhh::hhh::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
Bana göre hikayenin akışı için gerekli bunlar. Gereksiz gözükebilir ama bu sahnelerin de yazılıp çizilmesi gerekiyor çünkü bir karakter tayfaya katılacaksa, ya Luffy tarafından kurtarılması ya da değer verdiği bir şeyin Luffy tarafından korunması gerekiyor. Tayfadaki tüm karakterler geçti bu yollardan. Şimdi de sıra Yamato'da. Bu sahneler çizilmeden bir anda tayfaya katılsa Yamato, çok eğreti durur. Oda'nın tarzı bu.
 
Koruyucu Tanrıya benzeyen iki kişi çıktı G4 Luffy ve Yamato ikisi beraber alacak Kaido'yu belli oldu.

Florian üçgenindeki devler ilüzyonmu simdi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık