Ben bu bölüm ikna oldum Robin Sanjiye abyı yakmış şimdi Franky vs Jibei vs Sanji gibi bir durum oldu Sanji cephesinde. Sanji şu mangayı abazan kapamasın bu bana yeter.Oda sonunda doğru yolu buldu bundan sonra herkes Sanjici olacak arkedeş
Ben bu bölüm ikna oldum Robin Sanjiye abyı yakmış şimdi Franky vs Jibei vs Sanji gibi bir durum oldu Sanji cephesinde. Sanji şu mangayı abazan kapamasın bu bana yeter.Oda sonunda doğru yolu buldu bundan sonra herkes Sanjici olacak arkedeş
Bağırma sahnesine kral haki yazıp içtiği şeye iksir yazman lazımdı
Harbi, Momo çocuk, Luffy maymun, Yamato it, Marco kuş. Zoro da bayrak olur.
Hikaye tamamlanıyor gibi. Momo ile beraber Marco, Luffy ve Yamato. Kaido ile olan dövüşe Marco'nun da dahil olması pek muhtemel.
Robinin düsmanina karsi gurur yaptigi anlik bir durum bizim aşçi cocuk o mutfakta çalisiyor diyememis.Artık Sanji fanlarının gönlünü almak için kendi inanmadığı şeyleri söylemeye başladı :d çok ileri gittiği için.10 milyonluk ödül farkını da kulp olarak bulmuş sorarlarsa bunu söyleyebilir.Tabii 20 senelik takipçi yemiyor bunları.Her zaman olduğu gibi Zoro’nun kılıcın kabzasını Sanji’ye vurmasına bakar.
Buyur güncelleyim senin için.Bağırma sahnesine kral haki yazıp içtiği şeye iksir yazman lazımdı
Bu saatten sonra olsa olsa bayrağın sapı olur zorodan.Harbi, Momo çocuk, Luffy maymun, Yamato it, Marco kuş. Zoro da bayrak olur.