Aslında çok bir bağı yok ya. Sıradaki ara sanırım derginin kendi arası. Diğerleri de Odanın tatilleri. Böyle bir çaba içinde değildir. Zaten öyle olsa 3-4 bölümde bir bizi hayrete düşürmesi lazım.Bence bu ara muhabbetleri tamamen taktik... Seriyi izleyen veya okuyan kişileri daha fazla meraklandırma ve bağlama stratejisi...
Bu arada ODA ne zaman ara verse sonrasında gelen bölüm hep şaşkınlık yaratıcı ve güzel oluyor. Genelde değiyor beklemeye ama keşke beklemesek tabi...
Bunun bir resminde momotaro kanabosu olan bir iblis ile dövüşüyor
Hikaye tamamlanıyor gibi. Momo ile beraber Marco, Luffy ve Yamato. Kaido ile olan dövüşe Marco'nun da dahil olması pek muhtemel.
Öyle bir tayfa yoktur la, onu demişsem ben demişimdir ama Sanji'nin ikinci adam olduğunu bilmeden yapılmış bir yorumdur. Güncel olarak Wire >= Zoro.Neyse wire>Sanji tayfa nerede birkaç kelamın olacak
1. Adam Zoro o noktayı kaciriyorsunuz. Çünkü lastik çocuk adam değilÖyle bir tayfa yoktur la, onu demişsem ben demişimdir ama Sanji'nin ikinci adam olduğunu bilmeden yapılmış bir yorumdur. Güncel olarak Wire >= Zoro.
Luffynin adamlığı konuşulacak mesele değil .luffynin adamlığı ile zorodan ve sanjiden oluşan yedekler dahil iki futbol takımı çıkar.1. Adam Zoro o noktayı kaciriyorsunuz. Çünkü lastik çocuk adam değil
Katılıyorum bence lufy nin tayfası niye saysın hasır şapkalıyı1. Adam Zoro o noktayı kaciriyorsunuz. Çünkü lastik çocuk adam değil
Usoopa yamuk yapıp yan çizdikten sonra değeri kalmadı benim içinLuffynin adamlığı konuşulacak mesele değil .luffynin adamlığı ile zorodan ve sanjiden oluşan yedekler dahil iki futbol takımı çıkar.