Gazeteye eklemiş miydi hatırlamıyorum da Morgans biliyor.Morgans yazmıştı sanki gazetede.
Gazeteye eklemiş miydi hatırlamıyorum da Morgans biliyor.Morgans yazmıştı sanki gazetede.
Wano dışarıya kapalı bi ülke o yüzeden haberleri olamamış olabilir bilemiyorumMorgans yazmıştı sanki gazetede.
A var bir de. As, Ace.6'yı da görmedik, neden acep... 9 bir sonraki bölüm inecek herhâlde. Meh. :/
Sırf Sanji'nin bubası diye Amiral gücünde demiştim onaBöyle mantıklı yorumlar yapma la, kendimi kötü hissediyorum
Zoro?? Saygıdeğer fandaşım...1 numara Ludfy 2 numara Sanji 3 numara Marco hayallerim bir bir gerçek oldu.
marcoyu luffynin tayfaya mı yamadın?1 numara Ludfy 2 numara Sanji 3 numara Marco hayallerim bir bir gerçek oldu.
O Kaido'dur bence.A var bir de. As, Ace.
Zoro ve sanji için 2 ve 3 numara demiş. Sanji 2 olduğuna göre zoro’ya 3 kalıyor 1 değil.Eee ne demek istiyorsun reis
Artık Sanji fanlarının gönlünü almak için kendi inanmadığı şeyleri söylemeye başladı :d çok ileri gittiği için.10 milyonluk ödül farkını da kulp olarak bulmuş sorarlarsa bunu söyleyebilir.Tabii 20 senelik takipçi yemiyor bunları.Her zaman olduğu gibi Zoro’nun kılıcın kabzasını Sanji’ye vurmasına bakar.Sanji 2 numara diye geçti? Niye öyle oldu?