Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1020 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seri tamamlanacak.. luffy ve momo yukarıda kalacak.. o ana kadar da yamato reisister kaidoyu biraz tutacak.. sonrası artık pata küte çatapata

Bilinse bile bugün katıldı. Sanji şimdiye kadar luffy’nin en sağlam adamıydı sanıyorlar muhtemelen.

Zoro haoshoku uyandırdığına göre rekabetleri biter artık. Son arc’ın hatrına sanji’ye böyle güzellikler yapması normal. Arc sonuna doğru “yoksa en güçlüleri bu muydu?!” gibi bi tepki alabilir zoro.
Oda'nın kendisi bile bu rekabeti bozmak istemeyecektir. Çünkü bu ikilinin çekişmesi bile okuyuculara keyif veriyor. Bu üçlüye boşuna Canavar Üçlü denmiyor. Sanji'nin de Haoshoku açacağına inanıyorum. Bunu da Queen karşısında açacak. Haoshoku genelde büyük öfke anında açılan bir yetenek. Sanji'nin nefreti babası Judge ve Queen'in ne kadar mikrop biri olduğunu düşünürsek Sanji'nin de yakında açacağını düşünüyorum.

İkinci olduğunu zaten kabul ediyoruz hasır şapka tayfasının birinci adamı Zoro ikinci adamı Sanji mesela Katakuriye Bm tayfasının birinci adamı deniliyor tayfadan bahsedilirken kaptan kastedilmez ben Luffy birinci Sanji ikinci diye anlayıp havalananlara gülüyorum sadece :ehe:

Onu biyolojisiyle oynanmaya bağladılar zaten reis
Eğer senin dediğin şekildeyse durum daha vahim çünkü Zoro en yüksek üçüncü ödüle sahip. Bu durumda Jinbe birinci, Sanji İkinci, Zoro üçüncü mü oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık