Sanji’nin ateş yetenekleri kral hakiye bağlansa da tayfada ilk kral haki açan Sanji desek
Artık tescilleri Black Maria mı yapıyorSanji’nin tayfanın 2.adamı olduğu bir kere daha tescillendi.
İkinci olduğunu zaten kabul ediyoruz hasır şapka tayfasının birinci adamı Zoro ikinci adamı Sanji mesela Katakuriye Bm tayfasının birinci adamı deniliyor tayfadan bahsedilirken kaptan kastedilmez ben Luffy birinci Sanji ikinci diye anlayıp havalananlara gülüyorum sadeceSanji'ye 2. denmesi bazılarının zoruna gitmiş, kıyamammmm
Onu biyolojisiyle oynanmaya bağladılar zaten reisSanji’nin ateş yetenekleri kral hakiye bağlansa da tayfada ilk kral haki açan Sanji desek
Sanji'nin babasını görmesek, kral haki kesin çıkar derdimSanji’nin ateş yetenekleri kral hakiye bağlansa da tayfada ilk kral haki açan Sanji desek
İkinci olduğunu zaten kabul ediyoruz hasır şapka tayfasının birinci adamı Zoro ikinci adamı Sanji mesela Katakuriye Bm tayfasının birinci adamı deniliyor tayfadan bahsedilirken kaptan kastedilmez ben Luffy birinci Sanji ikinci diye anlayıp havalananlara gülüyorum sadece
Onu biyolojisiyle oynanmaya bağladılar zaten reis