Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1019: Triserakopter

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senaryo gereği oldu zaten o zaferi de zorlamaydı ama sonuçta günün sonunda Katakuri o noktada bir basamak olarak kullanıldı. O ilk basamak King'te olabilirdi ama olmadı. Bir sonraki arcın sağ kolunun öncekinden güçsüz olacağını düşünmüyorum ben. Hatta şuan Luffy'nin King'i eforsuz yeneceğine öyle tek atıp geçeceğini falan da inanmıyorum. Apoo'ya bile öyle bir şey yapamadı.
Ben zaten Luffy King'e tek atar, yorulmaz bile demiyorum fakat Luffy yaşadığı dövüşlerle de güçlenen bir karakter. O arc'ta Kata'ya göre daha güçsüzdü ve onu aşıp yendi. Şu an bir sağ koldan bir tık daha güçlü bir adam Luffy ki bence Kata'ya karşı çok zorlanmasnının bir diğer sebebi de Mochi Mochi meyvesiydi. Şu an ki durumda King'in meyvesi Luffy'e bana göre çok zorluk çıkaramaz ve şu an ki haliyle de Kata'da zorlandığı kadar zorlanmaz King'e karşı.

Apoo olayı tamamen meyvesel. Yüksek ihtimal o saldırıyı karşılama ya da savuşturma gibi bir şansın çok az. Zoro ve Luffy direk aldı içine adamın saldırısını ki kendileri de diyor saldırıyı yedikten sonra nereden geldiğini, nasıl yediklerini bile göremiyorlar. Orayı normal karşılıyorum ben.
 
O kadarını yapamaması gerekiyordu işte anlatmaya çalıştığım bu.Yazar Luffy ve Zoro çok güçlü oldu diye tayfayı nedensiz yukarı çekiyor Franky dahil.Sanji Zoro gibi kral haki ve enma power up da almadı base halde bunları yapabiliyorsa niye Vergo’larla uğraştı dressrosada ölümlerden döndü diye sormak lazım.Oven topkekte rahatça alacağı biriydi kendini bile göstermedi.Madem o kadar güçlü Page de indirebilirdi ifşa olma muhabbetine girmesine gerek yok o kadar güçlüyse uzun sürmez.İfşa işin geyiği zaten yazar bize Page karşısında gücü ve dayanıklılığının yetmeyeceğini göstermişti.Adam suite şükredip uçuyordu sanırım darbe alınca.Yani mantıksızlık çok tayfayı neden olmadan yukarı çekiyor.
Luffy ve Zoro? Luffy oldu diye hepsini yukarı çekiyor de bari Emre.:(
 
Yanlış hatırlamıyorsam Kaido, Oden'in kılıcı olduğunu söylüyordu bir yerde. Tamam kullanıcıda da iş var, onda bitiyor vs. ama orada dikkat enmaya çekiliyordu.
O kadarını anca Oden gibi Zoro ve üstü adamlar yapabileceği için problem yok.Ne yapalım yani Oden önüne geleni kesiyor ama Enma hallediyor ona dikkat çekiliyor mu diyelim.Zoro da o alt sınıra ulaşmış ki artık bunları yapabiliyor öyle bakmak lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık