Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1019: Triserakopter

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco'nun kanadını kesen saldırıyı King yapmıştı Queen hiç dokunamadı. Günün sonunda dayak yedi dersen de en azından Marco'dan dayak yedi, WCI Luffy'den dayak yiyen sağ kolda var.
Burası birazcık anlamsız olmuş sanki. Hikaye gereği ve mantıklı olması açısından Luffy'nin WCI'da rakibi ancak bir sağ kol olabilirdi ve onu aşıp geçti. Şimdi King rakibi bile olamaz. Adam kendisine Kaido'yu rakip olarak baz alıyor ki zaten öyle olmak zorunda.Hala sağ kol dövecek değil. Olayı King ve Kata arasındaki güç farkı olayına döndürmek istemem ama Kata yerine King olsa, Marco olsa Luffy onları da yenecekti o Arc.
 
Bak kendin de diyorsun "yöntem öğrendi".
Luffy'de 2 birim Haoshoku haki varsa, sen bu tekniği öğrenince 100 birim hakiye mi ulaşıyorsun? Gökten bedenine Haki mi yağıyor?
Luffy'nin hakisi zaman atlaması öncesinde de yok muydu? Vardı. Karasakal "hakin güçlenmiş" dedi Enies Lobby'de.

Herkesin hakisi var ama öğrenmedikçe güce etkisi yok. Luffy'nin kral hakisi ne kadar olursa olsun kullanmadıktan sonra bir etkisi yok.
 
Artık Sanji’nin önünü Oda bile kesemiyor. Yıllar süren bu zulümden sonra Sanji’nin Wano’da şov yapacağı çok barizdi. Zaten Sanji bu kadar uzun süre gölgede kalmasa satışlar da bu kadar düşmezdi...
Sanji'nin bu beklenmedik güçlü görünümü kriptoda yüzde seksen içeride olanları umutlandırdı.
 
Ölecek demek ile bu bir değil.Değiştirmeyelim şimdi.Sanji-Page One tam bölüm falan sürmüyor yahu.Her sağ kolun gözlemi ne alaka ? Adam kılıç ustası kılıcına vurulduğu hissetmiyor.Tepki hızı da ahım şahım boyutta değil.Özel ırka mensup olması.Onun özel olduğu alan gibi duruyor zaten :d Sanji adamın uzaktan attığı jelibondan sıyrıldı yalnız xd.Ki Sanji iyi gözleme sahip bir adam.

Queen'in rezil olduğu çoğu alanda King de oldu.Sencesi bencesi yok onun.Marco'nun kanadını kesen saldırıyı yapan King'i söylüyorsun ama,o sırada Marco'nun dikkatini dağıtan Queen'i söylemiyorsun.King o dediğini tek bile yapmıyor yani.WCI Luffy dediğin adam 5 milyarlık kaptanın sağ kolu olan Marco'dan fazla ödüle sahip adamdı xd.

Bir şey konusunda haklısın.İzo'ya vakit kaybeden sağ kol da var,WCI'da Bege,Jinbei'nin birlikte durduramadığı sağ kol da var.Ray tarafından hypelanan adam da var,Queen tarafından ciddiye alınmayan adam da var.Suitli adama anında tek atan sağ kol da var,o suiti giyene çizik atamayan da var.
Kınların ön plana çıkması gereken yerde Kaido'nun sağ kolunun ön plana çıkmaması da bir bahane değil.Sağ kol bu adam.Kaptandan sonraki en güçlü adam.
Valla o saldırıyı suit olmadan yeseydi bir daha kolay kolay ayağa kalkabileceğini düşünmüyorum ben Sanji'nin. Dayanıklılık konusunda ahım şahım bir karakter değil.

Tam bölüm sürmese bile birkaç sayfa sürüyor en azından tek panel değil. Tepkime hızı mevzusuna gelirsek bu seride geleceği görebilen Luffy'nin yanından Gazelle Man Tama'yı kaçırdı. OP bu konularda dengeli bir seri hiç olmadı zaten. O yüzden tepki hızı kötü değil çok iyi olmayabilir sadece.

Queen dikkatini dağıtmasa King onu da yapamayacak senin gözünde yani.. Uçabilen adam bu yahu bu nasıl bir itibarsızlaştırma çabası böyle. Ayrıca Luffy Katakuri ile savaşırken 500 milyondu ödülü. Arc sonu 1,5 milyar oldu. Marco dediğin adam amirale kafa tutuyordu o ödülüyle.

Birlikte durduramadığı diyorsun da Jinbe Katakuri'nin zayıflığını biliyordu zaten hemende Luffy'i elinden kurtardı. Kata sinir oldu gücümü analiz etmeyi bırak diye. Adamın ne saldırı gücü ne dayanıklılığı fazla yok. Kaç saat indiremedi Luffy'i. Zaten en düşük ödüllü sağ kolda Katakuri. Hayatında dövüştüğü en güçlü rakip WCI Luffy büyük ihtimalle. İzo'yu da fazla hafife alma istersen. İchiji'den ne eksiği var bu adamın.

Sağ kolu bırak Kaido bile bir şey yapamadı ki. Aynı Katakuri'nin önceden gördüğü halde Çay Partisi baskını başlarken bunu durdurabilmenin hiçbir yolu yok demesi gibi xd

 
Burası birazcık anlamsız olmuş sanki. Hikaye gereği ve mantıklı olması açısından Luffy'nin WCI'da rakibi ancak bir sağ kol olabilirdi ve onu aşıp geçti. Şimdi King rakibi bile olamaz. Adam kendisine Kaido'yu rakip olarak baz alıyor ki zaten öyle olmak zorunda.Hala sağ kol dövecek değil. Olayı King ve Kata arasındaki güç farkı olayına döndürmek istemem ama Kata yerine King olsa, Marco olsa Luffy onları da yenecekti o Arc.
Senaryo gereği oldu zaten o zaferi de zorlamaydı ama sonuçta günün sonunda Katakuri o noktada bir basamak olarak kullanıldı. O ilk basamak King'te olabilirdi ama olmadı. Bir sonraki arcın sağ kolunun öncekinden güçsüz olacağını düşünmüyorum ben. Hatta şuan Luffy'nin King'i eforsuz yeneceğine öyle tek atıp geçeceğini falan da inanmıyorum. Apoo'ya bile öyle bir şey yapamadı.
 
Queen'i tokatlamıyor, herif sapasağlam. Antik Zoan kullanıcıları dayanıklılıkları ile tanınıyor zaten, Page One da öyle.
Luffy'den sağlam yumruk yiyip düşmeyen adamı Sanji yüzünü göstermeden nasıl indirsin? Her koşulda oradaki en mantıklı hareket suiti giyip daha fazla zarar vermesini engellemekti.

İstiyorsun ki babasını sevmiyor diye bütün planı bozarak kimliğini belli etsin ve savaşı erken başlatsın. Bu mudur mantıklı olan?

Oven'ı da indiremedi bu arada, bu adam Big Mom mı ki teklesin komutanları.
O kadarını yapamaması gerekiyordu işte anlatmaya çalıştığım bu.Yazar Luffy ve Zoro çok güçlü oldu diye tayfayı nedensiz yukarı çekiyor Franky dahil.Sanji Zoro gibi kral haki ve enma power up da almadı base halde bunları yapabiliyorsa niye Vergo’larla uğraştı dressrosada ölümlerden döndü diye sormak lazım.Oven topkekte rahatça alacağı biriydi kendini bile göstermedi.Madem o kadar güçlü Page de indirebilirdi ifşa olma muhabbetine girmesine gerek yok o kadar güçlüyse uzun sürmez.İfşa işin geyiği zaten yazar bize Page karşısında gücü ve dayanıklılığının yetmeyeceğini göstermişti.Adam suite şükredip uçuyordu sanırım darbe alınca.Yani mantıksızlık çok tayfayı neden olmadan yukarı çekiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık