Bu Who's Who zımbosunu zaten Luffy'nin ID'de yaptığı baskın kurtarmadı mı?@Jacques bu arada hala Nika = Luffy ihtimali var.
Who's Who'nun bahsettiği Nika denilen adam farklı birisi bence.
Bu Who's Who zımbosunu zaten Luffy'nin ID'de yaptığı baskın kurtarmadı mı?@Jacques bu arada hala Nika = Luffy ihtimali var.
Reis o efsane gibi bir şey geçmişte yaşamış. Günümüzdeki birinden bahsettiğini sanmıyorum. Ya da ben yanlış anladım.Bu Who's Who zımbosunu zaten Luffy'nin ID'de yaptığı baskın kurtarmadı mı?
Who's Who'nun bahsettiği Nika denilen adam farklı birisi bence.
Luffy hariç güçlüydü.Eğer jinbeinin whonun parmağını kırarken kullandığı teknik hyo dayının luffye gösterdiği ileri seviye silahlanma zırhıysa jinbei wanoya kadar tayfanın tüm fertlerinden güçlüydü. Wanodan sonra tayfa içi güç dengesi oturacak. Herkes alacağı p. Up'ı alsın, değerlendirelim. Ama luffy tayfası, diğer süpernova tayfalarından çok güçlü şu durumda. Diğer süper novalar luffy'ye bu halleriyle rakip olamazlar. Acaba süpernovalar rekabet değil iş birliği için mi tasarlandı? Yamatonun da katılımıyla beraber, tayfada komutan seviyesinde 4 adam olacak. Luffy kendisini yonkou seviyesine çıkarabilirse bu arc, 5600 kişilik filoyla beraber tayfası yonkou tayfası seviyesine arc sonu çok rahat ulaşır.
Onunla bir şey yapamaz Jinbei'ye. Enma'sız hasar vermez hakisini aşamaz daha Jinbei'nin. Adam Big Mom'ın kılıcı bile bloklamıştı.Enması olmasa Shusui'si olacaktı ?
Bölüme bakmadın herhalde, Who, haki yapmış haline hasar veriyor. Who onu yapıyorsa Zoro kebap yapar xDOnunla bir şey yapamaz Jinbei'ye. Enma'sız hasar vermez hakisini aşamaz daha Jinbei'nin. Adam Big Mom'ın kılıcı bile bloklamıştı.
Zoro hala Jinbei'nin arkasında.
Luffy katakuriden geleceği görmeyi öğrendikten sonra güçlü oldu. İleri seviye k. Haki öğrenmiş oldu. Öncesinde temel hakilerle ileri b. Haki bilen birini yenmek çok zor.Luffy hariç güçlüydü.
Who'nun kazık gibi dişleri pençeleri var. Meyveden gelen antiklik sayesinde yapıyor. Zoro da anca kılıçtan gelen yardım sayesinde Enma ile bir şeyler yapar. Enma olmadan zırhını aşamaz. Zoro hakide çok geri kaldı.Bölüme bakmadın herhalde, Who, haki yapmış haline hasar veriyor. Who onu yapıyorsa Zoro kebap yapar xD
Reis sabah sabah hangi efes bayisine uğradın xDWho'nun kazık gibi dişleri pençeleri var. Meyveden gelen antiklik sayesinde yapıyor. Zoro da anca kılıçtan gelen yardım sayesinde Enma ile bir şeyler yapar. Enma olmadan zırhını aşamaz. Zoro hakide çok geri kaldı.