Nerde söylendi o kadar mı seriden koptum :/Var zaten hepsinde.
Sonradan ekleme amirallerde h.haki vardı derler mi bilemem olabilir. O zaman net yonkoular ile eşit görürüm zaten.
Nerde söylendi o kadar mı seriden koptum :/Var zaten hepsinde.
Şu anlık bi sengokuda var. Diğerlerinde çıkcağını düşünmüyorum.Nerde söylendi o kadar mı seriden koptum :/
Sonradan ekleme amirallerde h.haki vardı derler mi bilemem olabilir. O zaman net yonkoular ile eşit görürüm zaten.
O da sadece fandomda falan geçiyor.Seride gözükmedi.Şu anlık bi sengokuda var. Diğerlerinde çıkcağını düşünmüyorum.
Söylenmedi de olduğu bariz bence.Bu kadar güçlü olup h.haki olmayan birisi yoktur.Nerde söylendi o kadar mı seriden koptum :/
Yc1 falan imkansız bence. Mihawkdan eğitim almış, onlarca savaşa girip kendini geliştirmiş zorodan bile güçlüdür diyorsun sen kısaca. İm sama mi eğitmiş bu adamı daha 2 yıl önce haki bilmiyordu nerede hangi savaşa girmiş ajanken de bu kadar güçlenmiş? Bırakalım ana karakter lucci olsun bu kadar gelişebiliyorsa. Seride blackbeard dışında bizimkiler kadar gelişen karakter yok zaten. Sanjiden güçlü çıkabilir bir ihtimal ama zorodan daha güçlü olması imkansız bana göre.Luffy serinin başında Komutan ayarı olan Croco'yu,Moria,yı yenmişdi ki 2 yıl sonra bunlarda zayıf olan Krakerle 12 saat dövüşdü. Atlama öncesini ve sonrasını ayrı ayrı kıyaslamak doğru. Güncel Lucci Cp0'ın üyesi değil lideri olarak tanıtıldı. Sence Sanjiden zayıf olma ihtimali var mı ? En az Yc1den başlar Lucci
Temizler temizlemez ayrı söylenen o.Sadece yonlolarla uğraşıyorlar demiyorum ki . 4 yonko denizliceler eş olsa denizciler 1/4 kuvvetiyle yonko temizler diyorum .