Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 yonko Birlik olmadığı icin o sistem ayakta gözüküyor. Yoksa denklik falan yok. Ne Lucci ne hiçbir shichi yc1 etmez.
Eski 7liyi düşünüyorum.
Croco ve moriah tobi roppo eder.
Jimbei,Hancock,kuma ve dof commander ile karşılaşabilir fakat ağır basan taraf yine commanderlar olur.
Mihawk ise sağlamdır. Yonkoya daha yakındır seviyesi.
Yani 4 amiral var birde üstüne. 1 yonko ya göre çok güçlüler. 2 tanesini de alırlar cooook zorda olsa. Fakat 3 tanesi ittifak yapsa işleri çok zor olur.
Birde pacifistalar var. Dümdüz eder birçok tayfa üyesini hafife almamak lazım nicelik faktörünü de. Koramiraller falan yine birçok yonko astıni yok eder.
Zaten kaç kişi var ki sağlam bir yonko tayfasinda. 8,9 işte geri kalanı cercop
 
Luffy serinin başında Komutan ayarı olan Croco'yu,Moria,yı yenmişdi ki 2 yıl sonra bunlarda zayıf olan Krakerle 12 saat dövüşdü. Atlama öncesini ve sonrasını ayrı ayrı kıyaslamak doğru. Güncel Lucci Cp0'ın üyesi değil lideri olarak tanıtıldı. Sence Sanjiden zayıf olma ihtimali var mı ? En az Yc1den başlar Lucci
Yc1 falan imkansız bence. Mihawkdan eğitim almış, onlarca savaşa girip kendini geliştirmiş zorodan bile güçlüdür diyorsun sen kısaca. İm sama mi eğitmiş bu adamı daha 2 yıl önce haki bilmiyordu nerede hangi savaşa girmiş ajanken de bu kadar güçlenmiş? Bırakalım ana karakter lucci olsun bu kadar gelişebiliyorsa. Seride blackbeard dışında bizimkiler kadar gelişen karakter yok zaten. Sanjiden güçlü çıkabilir bir ihtimal ama zorodan daha güçlü olması imkansız bana göre.
 
One Piece'den anladığım, seri ilerledikçe derinleşen bir manga. Lucci'nin talihsizliği seri henüz gençken ortaya çıkması. Bu birçok karekter için de geçerli. Koskoca Crocodile, Luffy henüz özel bir teknik yapamazken ona karşı yenildi, yenilmek zorunda kaldı.

Who's Who pek âlâ Lucci'den güçlü olmuş olabilir. Ancak bugün için geçerli mi, bilemem. Özellikle zaman atlamasından sonra Lucci'nin seviyesini henüz görmemişken.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık