Sadece yonlolarla uğraşıyorlar demiyorum ki . 4 yonko denizliceler eş olsa denizciler 1/4 kuvvetiyle yonko temizler diyorum .Denizciler sadece Yonko ile uğraşmıyor.
Sadece yonlolarla uğraşıyorlar demiyorum ki . 4 yonko denizliceler eş olsa denizciler 1/4 kuvvetiyle yonko temizler diyorum .Denizciler sadece Yonko ile uğraşmıyor.
Sengokuyla da dövüşseler aynısı olurdu. Oda eski neslin efsaneleri olarak adlandırdığı karakterlerin karimazısını asla bozmaz.Fb'ye kadar Roger>Wb>Garp diye düşünürdüm ama adam dövüşü direkt denk çizip geçti. Garpla dövüşseler muhtemelen yine aynısı olacaktı. Bu üçünü farklı bir yere koymuş Oda. Diğer karakterlerden üstünler.
Şuanki ittifakları bile op tarihinde başka örneği olmayan ittifak. Hani kolay kola olmaz demem ondan.demek istediğim Misal shanks la kimse ittifak olmaz onu direk temizleyebilirler eğer 4 yonko gücü = denizcilerse. 1/4 kuvvetleri hatta gerekirse 2/4 ünü harcayıp bir yonloyu temizlerler rahatlıklaİttifak yapmazlar dediğin 3 korsan da eskiden aynı tayfada idi ve ikisi şu an ittifak halinde.
Sengoku hiç Garp izlenimi vermedi hocam. Garp zaten ana karakterin dedesi olarak farklı bir yerde oluyor. Üzerine kahraman ünvanı, Roger'ın rakibi olması vs derken Sengoku'dan üstün izlenimi oluşuyor bende. Sengoku'yu imparator seviyesi görüyorum da bakalım. Hiç dövüş çizilmediği için tahminden öteye geçmiyor bunlar .dSengokuyla da dövüşseler aynısı olurdu. Oda eski neslin efsaneleri olarak adlandırdığı karakterlerin karimazısını asla bozmaz.
Bir kısım söylediklerine bende katılıyorum ama hepsine değil.Sengoku hiç Garp izlenimi vermedi hocam. Garp zaten ana karakterin dedesi olarak farklı bir yerde oluyor. Üzerine kahraman ünvanı, Roger'ın rakibi olması vs derken Sengoku'dan üstün izlenimi oluşuyor bende. Sengoku'yu imparator seviyesi görüyorum da bakalım. Hiç dövüş çizilmediği için tahminden öteye geçmiyor bunlar .d
Yanlız Croco ve Moria, Krakerden güçsüzLuffy serinin başında Komutan ayarı olan Croco'yu,Moria,yı yenmişdi ki 2 yıl sonra bunlarda zayıf olan Krakerle 12 saat dövüşdü. Atlama öncesini ve sonrasını ayrı ayrı kıyaslamak doğru. Güncel Lucci Cp0'ın üyesi değil lideri olarak tanıtıldı. Sence Sanjiden zayıf olma ihtimali var mı ? En az Yc1den başlar Lucci
O kadar fark olduğunu düşünmüyorum. Güncel yonkoular Roger, Wb gibi isimlerle uzun süre savaşabilirler. Zamanında Roger'ın Big Mom'a saldırmak yerine gizlice poneglyph'i yürüttüğünü unutmamak lazım. Getir götürünü yapacak olsa savaşırdı. Eski zirve isimlere 10 dersek güncel yonkoular 8-9 civarıdır.Bir kısım söylediklerine bende katılıyorum ama hepsine değil.
Katıldıgım nokta garp la ilgili kısım. Muhtemelen zirve garp zirve roger zirve wb ve zirve ryuma şimdiye kadarki en zirve adamlar dı ama ryuma roger wb öldü garpta yaşlı geri kalan lar sengokuymuş yonkolarmış falan (40 yaş üstü tüm karakterler)) anca getir götürünü yapar bu 4 lünün anlatılana göre