luccinin meyvesi buna müsait yırtıcılaştıkça,çalıştıkça hatta daha güçlü oluyor hatta bir yerde söylendi bu sanırım. Yenilen bir cp ajanı neden en yüksek mertebeye getirilir ki o zaman bir açıklaması var mı? Oda ya üşenmiştir (ki zannetmiyorum karakter s'çan biri kendisi iyi bir tasarımı var) yada Lucci kendini eğitmiştir. Önemli görevlere,ışığı söndürmek için lucci yollanıyor hükümetin suikastçisi gibi. Revampda yemiş üst-baştan.Bence çok güçlenmiştir.Tabii ki 2 sene önceki halini düşünmeyerek bu yorumu yazıyorum bu arada.Yc1 falan imkansız bence. Mihawkdan eğitim almış, onlarca savaşa girip kendini geliştirmiş zorodan bile güçlüdür diyorsun sen kısaca. İm sama mi eğitmiş bu adamı daha 2 yıl önce haki bilmiyordu nerede hangi savaşa girmiş ajanken de bu kadar güçlenmiş? Bırakalım ana karakter lucci olsun bu kadar gelişebiliyorsa. Seride blackbeard dışında bizimkiler kadar gelişen karakter yok zaten. Sanjiden güçlü çıkabilir bir ihtimal ama zorodan daha güçlü olması imkansız bana göre.
Hamsi diye eleştirediğimiz karakter binlerce yık önxesinden boyutu küçülsede uyum sağlayıp günümüzde hala devam eden bir nesil(köpek balığı) bence who yu değil jimbei i küçümsüyoruzWhonun meyvesi bile daha üstün gözüküyor
Bence bir dengesi yok. Forumda ya hamsi diyorlar yada 1mlik adam diyorlar.Hamsi diye eleştirediğimiz karakter binlerce yık önxesinden boyutu küçülsede uyum sağlayıp günümüzde hala devam eden bir nesil(köpek balığı) bence who yu değil jimbei i küçümsüyoruz
Lucci Cp0'ın başındaki kişi çıkmasa bile hamsiye yenileceğini düşünmüyorum. 2 yılda boş durmamıştır.Ts öncesi Jimbei net daha güçlüydü. Sonrasında fark yoktur fazla yine daha güçlüdür.
Ve Lucci cp0 başı değil nerede geçiyor bu bilgi
Tanınmadığı için öyle diyor.Acele ile yazılmış bir hikayesi olunca böyle oluyor.Ciddi diyorum; Who, kendini Lucci ile kıyaslıyorsa Lucci' den net güçsüzdür. Sadece güçsüzler kendi gücünü başkasıyla kıyaslayarak anlatmaya çalışır. :I